404 Not Found


nginx
Alimente pentru un abdomen perfect – Pauza La Birou

La modul general, pentru a avea un abdomen plat trebuie sa slabesti. Dar se poate intampla sa ai o greutate optima fara a te bucura de un abdomen armonios, din cauza alimentatiei. Oricate antrenamente vei face, fara o alimentatie adecvata, 6packs va intarzia sa se contureze.

Ce alimente te ajuta sa ai un abdomen plat :

1. Capsuni

Au mult mai putine calorii fata de ceea ce te-ai astepta, tinand cont cat sunt de dulci si gustoase. La fel este si cu fructele de padure, 100g de fructe de padure au 30-40 calorii, bogate in fibre si antioxidanti. Poti savura un bol de capsuni delicioase si sa consumi mai putin de 150 de calorii.

2. Popcorn (fara unt)

Popcorn ul pe care-l gasim la cinema este unul dintre snack-urile cele mai nocive pe care le poti manca atunci cand esti la dieta. O portie medie poate ajunge si la 1000 de calorii. Problema este untul. In schimb daca-l prepari tu, doar cu putina sare, este foarte sarac in calorii si ideal pentru momentele cand vrei ceva de rontait si sa-ti mentii si silueta in acelasi timp.

3. Zucchini

Este un aliment foarte versatil, cu mai putine calorii fata de dovlecel, mult mai gustos si mai bogat in nutrienti. Cel mai mare avantaj este ca doar o mica portie iti da senzatia de satietate. Il poti folosi ca blat de pizza, il poti amesteca in fulgi de ovaz pentru micul dejun, la grill ca garnitura, etc

4. Iaurt grecesc

Iaurtul grecesc este de asemenea un aliment foarte versatil, care da senzatie de satietate si cu foarte putine calorii. Este bogat in proteine. In comparatie cu carbohidratii si grasimile, proteinele ard calorii in timpul digestiei si iti imbunatatesc metabolismul. Poti adauga fructe de padure, seminte de chia, sau cativa fulgi de ovaz.

5. Albusul de ou

Foarte bogat in proteine, te va ajuta sa scazi nivelul de grasime din corp, sa slabesti si-ti va face stomacul sa fie mai plat si mai bine definit. Pentru un plus de savoare poti adauga usturoi, ulei de masline, ierburi aromatice etc.

6. Ovaz

Ai nevoie de carbohidrati pentru a-ti reveni dupa antrenamente, si ar trebui sa faci antrenamente cu regularitate pentru a obtine cele mai bune rezultate. Fulgii de ovaz sunt o optiune pentru ca iti dau energie, sunt bogati in complexul de vitamine B. Sunt ideali de consumat cu o ora inainte de antrenamente.

7. Piept de pui la gratar

Pieptul de pui la gratar este bogat in proteine, are un continut redus de grasimi si contribuie la dezvoltarea musculaturii. Te ajuta la tonifierea muschilor si conturarea acestora. O poti face mai gustoasa daca adaugi turmeric sau coriandru, sau alte condimente pe care le preferi.

8. Lapte de migdale neindulcit

Este o alternativa gustoasa pentru a inlocui laptele in cereale, pentru a prepara alte bauturi delicioase cu un continut scazut de calorii. Marele avantaj este ca e un produs fara gluten si fara lactoza, si in acelasi timp o sursa bogata de antioxidanti, vitamina A, D si E, Omega 6, Zinc etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.