404 Not Found


nginx
Cum sa devii mai atragatoare ? – Pauza La Birou

Formeaza-ti cateva obiceiuri pentru a te simti si pentru a deveni mai atractiva. Sa te simti si sa fii atractiva iti influenteaza viata sociala si profesionala, mult mai mult decat ti-ai putea imagina. Nu este doar vorba de a fi curtata si complimentata. Atractivitatea nu are conotatie sexuala, atractivitate inseamna si a fi captivanta, a atrage atentia ca om, a-i determina pe ceilalti sa fie interesati sa te asculte sau sa-ti fie prin preajma, pe langa latura psihologica: cat de bine te simti in pielea ta, iti influenteaza atitudinea.

Cum iti poti imbunatati nivelul de atractivitate ?

1. Planifica-ti garderoba cu o seara inainte

Indiferent cate haine ai, atunci cand trebuie sa te decizi in 5 minute, pare ca nu ai ce alege si ca nu ai ce sa imbraci, ca nu se potrivesc fusta cu bluza, sau cu pantofii etc. Si fiind in graba, risti sa nu sfarsesti iesind din casa, cu cel mai bun outfit.
Cea mai buna solutie este sa le pregatesti cu o seara inainte, in felul acesta nu vei mai pierde timp, dimineata, analizand cu ce sa te imbraci, sa fie nevoie sa calci, sau sa observi pe ultima 100 de metri ca ti s-a agatat dres ul. Vei avea mai mult timp la dispozitie sa incepi dimineata cu o energie pozitiva, sa-ti savurezi cafeaua in liniste, sau sa-ti realizezi un machiaj impecabil.

2. Daca din n motive nu poti sa-ti pregatesti hainele cu o seara inainte

Ai grija sa ai o uniforma de rezerva pentru genul acesta de zile. Genul de outfit in care stii ca arati bine si te simti bine in el, poate un deux piece, la care doar sa adaugi o bluza alba si sa arati imaculat, o rochie simpla la care doar sa adaugi accesoriul perfect.

3. Respecta intotdeauna 3 indicatori: fashion/makeup-skin/coafura

Fiecare femeie are o anumita fixatie, poate acorda importanta majora manichiurii si n-ar putea sa iasa din casa, fara o manichiura perfecta, sau machiajului, sau parului. Pentru a te asigura ca iesi din casa cu un look fara cusur, respecta cei 3 indicatori.

Cu partea de garderoba am lamurit-o.

Make-up: Pentru a avea un machiaj frumos, trebuie sa ai o piele ingrijita. Nu sari peste rutina zilnica. Seara dupa demachiere, aplica un ser nutritiv care sa actioneze peste noapte si sa-ti hraneasca pielea sa fie tocmai perfecta pentru aplicarea machiajului. Machiajul nu trebuie sa fie incarcat, pentru o zi de munca opteaza pentru nuante nude, eventual un ruj rosu daca ai nevoie de mai multa culoare.

Parul: Un par sanatos si stralucitor iti usureaza jumatate din sarcina. Aici te poti juca dupa bunul plac si dupa preferinte, important este sa-i acorzi atentie.

4.Pantofii potriviti

Chiar daca ai facut o superba alegere cu outfit ul, pantofii nepotriviti pot strica totul. Te poti bucura de nuantele preferate, important este sa se potriveasca si contextului, iar atunci cand nu ai inspiratie este bine sa ai in colectia ta de pantofi, variantele care merg la sigur: pantofii negri sau nude.

5. Ai grija de pielea ta

Am vorbit despre ten, cat de mult conteaza sa fie ingrijit si hidratat pentru a te bucura de un machiaj reusit, insa la fel de importanta este pielea corpului. Indiferent cat de putin sau mult lasi la vedere, din ea, o pielea catifelata si sanatoasa iti schimba tie starea de spirit si vei fi mai atragatoare.

6. Fa miscare

Indiferent ca alegi sa te antrenezi sau sa mergi pe jos, cu bicicleta, sa alergi, sa joci tenis, conteaza sa faci miscare. Vei consuma calorii, te vei mentine tonifiata, vei fi mai energica si mai pozitiva.

7. Ai incredere in tine

Atunci cand ai incredere in tine si arati ca si cand stii exact ce faci si unde doresti sa ajungi te va face mult mai atragatoare. Acest aspect te va ajuta foarte mult din punct de vedere profesional. Vei primi respectul pe care il meriti.

8. Pozitia corpului

Pozitia corpului merge mana in mana cu increderea in tine. Poti transmite incredere si siguranta in propria persoana, sau din contra.
Adopta o pozitie corecta a corpului care va ajuta si la impresia pe care o lasi, dar si sanatatii tale.

9. Fii atenta

In era smartphone-urile si social media este foarte dificil sa reusesti sa captezi atentia cuiva, sa porti o conversatie fara ca celalalt sa nu fie, jumatate din timpul alocat intalnirii, cu nasul in telefon.
Fii atenta si prezenta in conversatiile pe care le ai, pentru ca devine un lucru rar, care cu siguranta va fi apreciat si vei fi mult mai atractiva.

10. Zambeste

Zambetul te face sa pari mai deschisa, mai abordabila, mai atractiva. Un zambet natural si cald te va ajuta foarte mult la locul de munca, la evenimente de tip networking etc.

11. Fii pozitiva

Sa fii pozitiva te va ajuta si la capitolul imagine, si la atingerea obiectivelor pe care le ai. In acelasi timp, oamenii isi vor dori sa te aiba prin preajma si sa petreaca timp cu tine. Vei fi persoana care le ridica moralul, ceea ce este o calitate extraordinara.

12. Ofera suport altor femei

Mereu se subliniaza, popular vorbind, ca femeile se detesta, ca sunt intr-o competetie unele cu celelalte, ceea ce nu ar trebui sa fie asa, si in multe cazuri nici nu este. Astfel ca, este foarte atractiv sa vezi o femeie care sustine alte femei, da sfaturi din suflet si se implica cum poate ea mai bine sa dea o mana de ajutor atunci cand prietenele ei, si nu numai, au nevoie.
13.Fii politicoasa
Fii intotdeauna politicoasa si amabila, si atunci cand nu ai nevoie de un favor, fara sa astepti nimic in schimb. Oamenii vor tine minte acest lucru , isi vor face o parere buna despre tine si vor fi bucurosi sa te ajute cand vei avea nevoie.

14. Vorbeste elocvent

Ai grija sa vorbesti frumos, convingator, expresiv. Asta inseamna si sa eviti barfa sau comentariile negative. Iti va crea o imagine eleganta in societate.

15. Poarta rosu

Cand ai nevoie de un plus de incredere in tine, cand trebuie sa preiei cuvantul, poarta rosu, chiar daca e doar un lipstick.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.