404 Not Found


nginx
Cei mai buni soti, in functie de zodie – Pauza La Birou

Cele mai bune zodii cu care te poti casatori!

Compatibilitatea in dragoste este unul dintre cele mai aprinse subiecte in astrologie si este calculata sau estimata in fel si chip, in functie de elementul natural al zodiei sau ascendent. Insa in zodiac exista cativa nativi care ar putea avea casnicii fericite cu toate celelalte semne astrale.

Barbatul Taur
Barbatul nascut in aceasta zodie stie sa echilibreze aspectele materiale ale vietii cu cele spirituale. Este foarte romantic, tandru si atent la nevoile jumatatii sale. In acelasi timp, este foarte realist si muncitor. Nu va accepta langa el o partenera care va incerca sa profite de generozitatea lui si cauta pe cineva alaturi de care sa isi construiasca impreuna viitorul. De aceea, el nu va face cadouri costisitoare ci mai degraba simbolice si foarte bine gandite.
Pana sa isi gaseasca iubirea adevarata, el va avea numeroase aventuri si poate fi infidel. Aceste obiceiuri dureaza, insa, doar pana in momentul in care isi va gasi sufletul pereche. Atunci cand iubeste, este foarte loial si asteapta acelasi lucru de la partenera lui.

Barbatul Gemeni
Jovial, comunicativ si cu un fin simt al umorului, barbatul in Gemeni va avea intotdeauna succes in dragoste. Nici el nu este scutit de esecuri dar chiar si asa, va sti sa se bucure de fiecare aspect frumos al relatiilor pasagere.
Este foarte creativ si dispune de toate armele necesare de cucerire iar atunci cand vrea sa seduca, nu precupeteste niciun efort. Atunci cand isi gaseste jumatatea, nu va avea nicio retinere in a face marele pas. Nu va astepta niciodata ca lucrurile sa ii fie puse pe tava si una dintre calitatile pe care le va aprecia cel mai mult la partenera lui de viata este independenta pe care nu va incerca sa i-o stirbeasca.

Asteapta, insa, la randul sau, ca spatiul lui intim sa ii fie respectat, si pentru ca este o persoana teritoriala, nu va accepta ca acesta sa ii fie incalcat sub nicio forma. Atat timp cat primeste dovezi de incredere, le va oferi la randul sau, fara sa astepte ca partenera sa le ceara.

Barbatul Balanta
Acest nativ se numara printre sotii ideali pentru ca este un partener de incredere. Nu asteapta niciun tratament special de la partenera de viata iar atunci cand il primeste, ofera cu siguranta inapoi pe masura.
In cea care ii va fi sotie nu cauta o menajera si o bucatareasa ci o femeie egala, alaturi de care sa poata imparti atat lucrurile frumoase, cat si pe cele grele. Nu exceleaza neaparat prin romantism si este o persoana foarte bine ancorata in realitate. In schimb, tandretea lui este sincera si dezarmanta iar acest lucru poate compensa. De asemenea, este un om organizat pe care te poti baza oricand.

Barbatul Sagetator
Barbatii nascuti in semnul Arcasului sunt combinatia perfecta intre sot si amant. In timpul zilei, sunt persoane perfect politicoase, gentlemeni adevarati care dau dovada de faptul ca nu a murit cavalerismul.

In timpul noptii, ei sunt iubitii ideali, plini de pasiune si imaginatie. Au obiceiul sa isi domine partenerele in pat dar fac acest lucru doar din porniri erotice si nu ca forma de manifestare a puterii.
In ceea ce priveste spatiul domestic, nu sunt chiar foarte ordonati dar compenseaza acest lucru prin faptul ca sunt foarte dibaci si se pricep la mesterit.

Barbatul Pesti
Nativii acestei zodii se regasesc pe aceasta lista in primul rand pentru ca sunt foarte fideli iar apoi sunt foarte romantici. Desigur ca au si alte calitati insa acestea sunt „armele” de seductie pe care le folosesc cel mai des.
In ciuda caracaterului tandru si visator, ei au un simt foarte bine dezvoltat al banilor si stiu nu doar sa ii castige ci si sa ii administreze foarte bine. La partenera de viata, ei cauta nu doar tenacitate si independenta ci si o doza de umor si chiar un pic de sarcasm. Desi la prima vedere par foarte docili, in pat nu sunt usor de dominat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.