404 Not Found


nginx
Cum ingrijesti parul cret? – Pauza La Birou

Părul creț are de multe ori un aspect uscat și degradat, e dificil de aranjat. Totuși, iată cum să îl „abordezi:

• Tunde-l în forme îndrăznețe.

Acestea sunt cele care scot în evidență punctul forte al părului creț – volumul generos, recomandă Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional România.

• Tunde-l regulat.

Dacă vrei să stimulezi creșterea acestui tip de păr, atunci ar trebui să îl tunzi un centimetru, la interval de 2-3 luni. Vârfurile sunt primele care se degra-dează, deci ai grijă să le tunzi regulat. Astfel, părul nu se va mai despica sau încurca atât de repede și ușor. În plus, vei putea să-ți aranjezi părul mult mai ușor, deoarece după ce este tuns, acesta va fi mult mai disciplinat.

• Totuși, nu îl fila.

Pentru a evita aspectul „frizzy’, un păr creț nu trebuie filat decât în cazuri excepționale. Împletiturile arată splendid pe un păr creț, permițând obținerea unui volum și a unei texturi senzaționale. De altfel, un păr creț nu necesită mari aranjamente, atunci când timpul nu permite. Este suficientă aplicarea unei spume de păr, a unei creme pentru bucle sau a unui ulei, pentru ca buclele să capete o formă ordonată și un luciu care să le pună în valoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.