Ai nevoie de doar doua ingrediente pentru a prepara singura cel mai minunat tratament, pentru o piele sanatoasa, hidratata si fara celulita: ulei de cocos si cafea macinata.

Deja stii cate beneficii uimitoare aduce pielii tale, uleiul de cocos, iar cafeaua macinata este probabil, singurul remediu natural care, chiar are rezultate, impotriva celulitei, folosit regulat.

Este vorba despre Exfoliantul de Cafea si Ulei de cocos, inghetat

Mod de preparare:

Topeste, in cuptorul cu microunde, jumatate de cana, de ulei de cocos. Trebuie sa fie lichid, si amesteca-l cu jumatate de cana de cafea macinata. Toarna, mixul rezultat, in forme pentru gheata, sau in forme mici de briose, dupa cum iti va fi mai usor, ulterior, cand il vei folosi. Pune formele la congelator.
Imediat ce s-au solidificat, te poti bucura de tratament. Pot fi pastrate la congelator pe termen lung. Cuburile de cafea si ulei de cocos pot fi folosite, pe intregul corp. Pielea rezultata va fi exfoliata, hidratata si cu mai putina celulita. Daca le folosesti pentru ten, vei obtine rezultate uimitoare, cu efect anti-aging si o piele mai ferma, daca te confrunti cu efectul de “fata pufoasa”.

Daca te incanta mastile cu ulei de cocos si cafea, incearca o versiune extrem de eficienta:
-1/2 cana de iaurt grecesc
-2 linguri de cafea macinata
-1 ligura de ulei de cocos, topit
-suc de lamaie, de la o jumatate de lamaie

Amesteca ingredientele si maseaza acest mix, pe fata si pe gat. Lasa masca sa actioneze 10-15 minute, apoi clateste. Pastreaza restul mastii, la frigider si foloseste-o de 2-3 ori pe saptamana.

Click aici pentru oferta uimitoare de ulei de cocos si alte produse pentru frumusetea pielii tale, pe baza de ulei de cocos!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.