404 Not Found


nginx
Nascuti pentu a evolua, by Stefano Pischiutta – Pauza La Birou

De ce, “Nascuti pentru a evolua” este o carte ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din biblioteca?

Intr-o societate in care toti ne “jucam de-a psihologii”, de cand a luat amploare fenomenul “gandirii pozitive” este o idee buna sa luam in considerare, lecturarea unei carti precum “Nascuti pentru a evolua”, pentru a intelege mai bine si mai multe, despre noi si despre psihicul nostru.

Ni se spune, constant, cum ar trebui sa gandim si sa actionam, pentru a avea mult “disputatul” succes, dar ni se spune ce sa facem, fara noima, fara a ni se explica mecanismele stiintifice.

Pentru o dezvoltare personala, reala, autentica este important sa parcurgem drumul, un pic mai profund.

Nascuti pentru a evolua ne explica, din punct de vedere psihologic, toate etapele pe care le parcurgem in viata, si modul in care ne influenteaza tot ce ni se intampla, de la primele luni de viata, pana la maturitate. Avem o imagine atat asupra parcursului personal, cat si asupra societatii, ca intreg.

Afla mai multe, despre consumerism si impactul acestuia asupra mentalului colectiv.

Cum sa-ti gestionezi eficient propriile energii, si de ce acest lucru are un impact major in viata ta ?

Despre psihoterapie si meditatie. Constientizarea vietii. Despre narcisism si de ce educatia din primele luni este 100% responsabila.

As putea descrie aceasta carte, ca pe un manual aplicativ, pentru constructia unui individ sanatos, din fasa ( foarte eficient pentru parinti), cat si pentru o evolutie sanatoasa, ulterioara, un cetatean corect, fata de mediu si societate, un om pregatit sa-si traiasca viata, in mod constient, cu liniste interioara.

“Psihologia este orientata catre dezvoltarea si sanatatea persoanei, nu doar catre tratarea psihopatologiei acute, fiind interesata mai ales de cresterea omului si de starea sa optima de sanatate.”

Nevoia de a evolua, o gasiti in urmatoarele magazine online:

libris.ro; elefant.ro; carturesti.ro; emag.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.