404 Not Found


nginx
Iti place provocarea din domeniul vanzarilor? Slefuieste-ti tehnicile de vanzare, cu ajutorul lui Adrian Cioroianu – Pauza La Birou

Vand orice, oricand, oricui, scrisa de Adrian Cioroianu este una dintre cele mai bune carti de vanzari, pe care le-am citit. Nici nu este de mirare. Se vede ca este o carte scrisa, din proprie experienta, de catre un vanzator, un om care a vandut niste ani de zile, pentru multe companii, si a tras niste concluzii. De aici, si eficienta mesajului transmis. Este plin departamentul de carti de vanzari, de tot felul de brosuri, standardizate, scrise de multi care n-au vandut un pix, in viata lor. Si tot la acest departament, gasesti Vand orice, oricand, oricui, de Adrian Cioroianu, care chiar face diferenta, atunci cand ai nevoie de sfaturi aplicabile.

Este posibil, ca dupa ce parcurgi aceasta carte, daca lucrezi in vanzari, B2B, in cadrul unei corporatii, sa-ti dai seama ca managerul tau, ti-a facut un copy paste din Cioroianu, la training-ul, de initiere, la care te-a impresionat :))). Prin urmare, sari peste intermediar, si invata, cum sa te perfectionezi, direct de la sursa.

Ca vanzator, nu ai cum sa nu te regasesti in aceasta carte. Gasesti o descriere a vanzatorului, ce calitati are acesta, sau ce sa faci daca nu esti un vanzator innascut.

O gasesti aici : libris.ro, elefant.ro; cartepedia.ro; emag.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.