404 Not Found


nginx
Beneficiile uimitoare ale colagenului asupra frumusetii femeilor – Pauza La Birou

Colagenul este o proteina, produsa in mod natural, in organism si prezenta in sistemul osos, digestiv, sistemul muscular, in articulatii si sange. Pe masura ce inaintam in varsta, productia de colagen scade.

Care sunt cele mai importante beneficii ale colagenului in anatomia femeii?

1. Imbunatateste calitatea pielii

Productia de colagen scade cu 1-2% procente, la femeile cu varsta cuprinsa intre 25-30 de ani, pregatind terenul pentru aparitia ridurilor, si a liniilor fine, precum si pierderea elasticitatii pielii. De asemenea, administrarea colagenului ajuta si la regenerarea pielii in cazuri de inflamatii, acnee, eczeme, etc. Deloc de neglijat, este si efectul colagenului in imbunatatirea pielii afectate de vergeturi.

2. Imbunatateste digestia

Atunci cand inflamatia, la nivelul intestinului este cauzata de consumul unor alimente, fata de care organismul prezinta diverse intolerante, colagenul calmeaza mucoasa intestinului si ajuta la descompunerea proteinelor.Lucrurile se mișcă cu ușurință în interiorul tractului digestiv, deoarece colagenul absoarbe mai multă apă protejându-ne astfel de arsuri la stomac, balonare, gaze, disconfort abdominal, constipație și alte simptome similare care sugerează prezența bacteriilor rele în intestin.

3. Amelioreaza durerile si grabeste vindecarea

Durerile cronice si cele cauzate de artrita fac parte dintr-o categorie comuna ce afecteaza, foarte multe femei, dupa menopauza. Colagenul poate fi un ajutor de exceptie pentru aceste situatii.

4. Imbunatateste somnul

Un somn de calitate este crucial pentru o piele frumoasa si sanatoasa. Este timpul in care celulele se repara si se regenereaza. De asemenea, ajuta la cresterea capacitatii de concentrare pe parcursul zilei.

Click aici pentru oferta de suplimente cu colagen si alege varianta potrivita pentru tine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.