404 Not Found


nginx
Foreo Luna. Secretul tenului curatat in profunzime. – Pauza La Birou

Specialiștii atrag tot mai mult atenția asupra faptului că secretul unui ten de milioane este curățarea în profunzime. E musai să te demachiezi în fiecare seară: dacă te culci cu pielea încărcată de machiaj, de poluare și de impurități, o vei asfixia peste noapte, vei împiedica desfășurarea proceselor de regenerare celulară și vei determina blocarea porilor, fenomen care la rândul său dă naștere coșurilor.

Luptă împotriva acestui scenariu „întunecat” cu cel mai tare produs de curățare al momentului. Pur și simplu a „rupt” online-ul în două și te așteaptă acum cuminte să îți facă viața mai frumoasă la super reduceri in luna cadourilor! Iată despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

FOREO LUNA, noua obsesie a femeilor cu ten perfect

Curățarea pielii doar cu apă micelară nu este suficientă, insistă asiaticele, respectiv posesoarele unui ten care pare permanent tânăr și frumos. Dar nici îndepărtarea agresivă a impurităților nu face mai mult bine, putând sensibiliza pielea și provoca inclusiv iritarea tenului și apariția mai grabnică a primelor riduri.

Care este soluția magică? Este vorba despre FOREO! Secretul femeilor cu un ten proaspăt și curat este acea decizie care poate schimba tot cursul vieții tale. Bonus: cea mai nouă lansare, FOREO LUNA 3, te așteaptă acum la super reducere.

Despre ce e vorba? Despre un gadget care curăță tenul în profunzime, cu terminații din silicon și pe bază de pulsații high-tech. Produsul este dedicat tuturor tipurilor de piele, existând câte o variantă specială pentru fiecare, și ajută demachiantul tău preferat să pătrundă mai adânc în ten, potențând astfel acțiunea produselor aplicate ulterior.

LUNA 3 are terminații de 30% de ori mai lungi decât ale dispozitivelor anterioare, ceea ce garantează o curățare în profunzime, și este concepută din silicon cu 25% mai moale, pentru a garanta blândețea demachierii. Ai de ales între 16 intensități diferite, ceea ce face ca procesul de curățare să fie personalizat tenului tău, iar o singură încărcare va garanta până la 650 de utilizări: așa că nu-i problemă, poți lua FOREO LUNA 3 cu tine și pe Lună, dacă simți nevoia.

Cum folosești? Începe prin a conecta prin Bluetooth LUNA 3 la aplicația FOREO instalată pe telefonul tău. Dacă ești la prima utilizare, e cazul să deblochezi LUNA 3 pe smartphone.

Umezește-ți fața și aplică produsul tău de curățare preferat.
În loc să masezi cu degetele, așa cum făceai de obicei, lasă LUNA 3 să alunece pe chipul tău cu mișcări circulare și bucură-te de un masaj tonifiant. Gadgetul se va opri singur la sfârșitul programului de curățare.

Clătește tenul, curăță LUNA 3 (e waterproof, deci nu-ți face griji) și apoi tapotează pielea cu un prosop curat. Continuă cu rutina ta de îngrijire obișnuită.

Noi suntem de mult timp fane LUNA 3, dar îți recomandăm și LUNA mini 3. Cel mai nou dispozitiv high tech propune o curățare în profunzime, precum surata sa mai mare LUNA 3, dar inovează cu un format mai practic, ușor de pus în geantă și de luat cu tine oriunde mergi, și cu funcția Glow Boost Mode, care îți oferă o piele strălucitoare și netedă în doar 30 de secunde. Find My Luna te ajută să găsești dispozitivul buclucaș de câte ori hotărăște să se joace cu tine și e de negăsit: pur și simplu activează funcția din aplicație și mini LUNA va vibra până ce o găsești. LUNA mini 3 uimește de asemenea și cu super capacitatea de curățare, beneficiind de 8000 de pulsații T-Sonic™ pe minut, ceea ce garantează îndepărtarea a 99,5% din impurități, urme de transpirație, uleiuri și celule moarte. E pur și simplu minunată!

Bonus: Foreo te așteaptă și cu celelalte minuni high tech ale brandului la reducere. Aruncă o privire și asupra produselor de îngrijire orală și descoperă și celelalte gadgeturi de beauty și skincare.
E momentul să ai grijă de tenul tău. Indiferent de device-ul FOREO pe care îl cauţi, acum e momentul perfect să iei o decizie. Bucură-te de un discount de până la 40% la produsele selecţionate FOREO de pe eMAG, aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.