404 Not Found


nginx
Ghid complet de epilare! – Pauza La Birou

Cum vizitele la salon au fost intrerupte, de doua luni de zile, am fost fortate sa ne ocupam, singure de fiecare detaliu care tine de rutina noastra de ingrijire si frumusete.
In acest articol, ne propunem sa iti prezentam, un ghid complet de epilare, pentru o piele fina si sanatoasa.

Ce ai nevoie:

  1. incalzitor de ceara ( click aici pentru oferta emag)

Click AICI pentru oferta esteto de incalzitoare de ceara

  1. ceara de epilat ( click aici pentru oferta)

3.  benzi de epilat, pe care le gasesti, AICI

  1. produse calmante post-epilare : Click AICI

  2. exfoliant de corp (Click AICI pentru oferta notino )

<

p style=”text-align: center;”>
Cum sa te epilezi cu ceara, acasa?

Ce pasi ar trebui sa urmezi inainte de epilatul cu ceara?

Inainte de epilarea cu ceara, trebuie sa te asiguri, ca pielea ta este pregatita, exfoliata de celule moarte si nu prezinta iritatii. Exfolierea o poti realiza fie cu o perie sau o manusa uscata, fie folosind un exfoliant, din comert sau homemade(exfolierea cu zat de cafea), cu cel putin 24 de ore, inainte de epilare, pentru a te asigura ca nu prezinta roseata, iritatii sau sensibilitate.

Cat de des te poti epila cu ceara?

In principiu, cu cat firul este mai lung, cu atat va fi mai usor de epilat si mai putin dureros. Daca firul este prea scurt, ceara nu va avea aderenta, sa-l smulga de la radacina. (4-5mm este suficient).
Ca interval de timp, epilarea poate avea loc la 4-6 saptamani distanta. Desigur, acest interval de timp, difera de la persoana la persoana: cat de gros e firul, cat de repede creste, etc.

Epilarea cu zahar este mai putin dureroasa?

Epilarea cu zahar este mai putin dureroasa pentru persoanele cu piele sensibila.

Poti aplica autobronzant dupa epilare?

Da, autobronzantul ar trebui aplicat, intotdeauna, dupa epilare. Epileaza-te cu 48 de ore, inainte de aplicarea autobronzatului, pentru a permite porilor sa se inchida.

Daca te epilezi pe fata (mustata), cat timp ar trebui sa astepti inainte de a aplica make-up sau alte produse cosmetice de ingrijire?

Dupa epilat, cel mai bine este, sa astepti 24 de ore, inainte de a aplica vreun produs pe fata, pentru a da timp pielii, sa se refaca si sa dispara orice sensibilitate, rezultata in urma epilatului.

Ce produse sunt recomandate pentru ingrijirea pielii, dupa epilare?

Imediat dupa epilare, pielea poate fi sensibila. Produsele cosmetice care se folosesc, dupa acest procedeu trebuie sa aiba proprietati de hranire si protectie si mai ales, sa impiedice eventuale iritatii.
Trateaza zona epilata, cu un produs, fara parfum, natural care sa calmeze si sa hraneasca pielea. Evita expunerea la soare, sauna, bai fierbinti, inotul. Aplicarea deodorantului, a autobronzantului sau make up, ar trebui evitata pentru 24 de ore.
Poarta haine comode, din texturi naturale, pentru a lasa pielea sa respire.

Cum facem ca epilarea sa fie mai putin dureroasa?

O baie calda sau un dus, inainte de epilare, va deschide porii si va face epilarea, mai putin dureroasa. Pielea, poate fi, mult mai sensibila, in perioada menstruatiei, datorita, inflamatiei si a nivelului de hormoni. Este recomandat, sa astepti o saptamana de la sfarsitul menstruatiei.
Firul trebuie sa fie suficient de lung, pentru a fi mai usor de epilat si prin urmare, mai putin dureros. Tehnica de epilare conteaza si ea: miscarile trebuie sa fie energice si in sens invers cresterii firului de par.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.