404 Not Found


nginx
5 Sfaturi Anti-Imbatranire de inclus in rutina zilnica! – Pauza La Birou

O piele tanara care sfideaza varsta e un aspect pe care ni-l dorim, cu totii. Care dintre noi, nu ne dorim sa stergem cativa ani de pe tenul nostru ? O multitudine de produse cosmetice de pe piata ne promit minuni. Din pacate, in realitate lucrurile nu functioneaza chiar asa. Procesul de imbatranire este un proces gradual care nu poate fi stopat, dar poate fi incetinit. Doua persoane de aceiasi varsta pot arata diferit, aspectul fiind influentat de o multitudine de factori, precum: genetic, stil de viata etc.

De multe ori ne raportam la genetic ca la un lucru sigur, insa genetica nu te va ajuta daca tu duci un stil de viata nesanatos.

5 Sfaturi despre cum poti incetini procesul de imbatranire.

1. Rutina de ingrijire a pielii

Intreaba-te daca ai o rutina de ingrijire a pielii. Cureti, exfoliezi, masezi si hidratezi in mod regulat pielea corpului tau ? Sa urmezi o rutina zilnica de ingrijire este factorul cel mai important pentru a preveni accelerarea procesului. Produsele de ingrijire nu trebuie schimbate frecvent. Este important sa apelezi la sfatul specialistilor pentru a folosi produsele care ti se potrivesc tie si sa nu testezi constant, fel si fel de produse. Produsele de protectie solara trebuie folosite, in fiecare zi, indiferent daca este o zi ploioasa sau una insorita!

Nu dormi pe burta, cu fata in jos. Nu-ti neglija mainile, picioarele si gatul. Demachiaza-te intotdeauna inainte de culcare!

2. Hidratare

Consumul suficient de apa, pe langa faptul ca e absolut necesar, pentru functionarea sanatoasa a corpului tau, este minunat si pentru pielea ta. Asa cum pielea ta are nevoie de hidratare externa si corpul tau are nevoie de suficienta apa pentru a functiona corect.

Pentru un plus de hidratare, CLICK AICI si incearca apa imbunatatita cu diferiti antioxidanti!

3. Invata sa spui NU

Spune NU, fumatului, consumului de alcool, culcatului la ore tarzii, alimentelor procesate, excesului de cafeina, stres, sedentarism si obezitate.

4. Esti ceea ce mananci

Importanta unei diete echilibrate este cunoscutat de toti, dar aplicata de putini.
Evita carnea rosie si grasimile si inlocuieste-le cu fructe si legume proaspete, nuci, cereale si seminte; uleiul de masline, ouale, carnea de pui si de peste de 2-3 ori pe saptamana. Antreneaza-te cel putin 30 de minute pe zi.

Alimente de evitat:

  • -carbohidrati cu indice glicemic ridicat- pe baza de zahar rafinat
  • – amidon ( alimente care contin amidon: cartofi, porumb etc, cat si produse conservate cu amidon, din comert)
  • -cereale rafinate (orez olb)
  • -alimente procesate, dulciuri din comert, bauturi carbogazoase etc

5. Somnul

Odihneste-te suficient. Este inutil de precizat ca, din rutina zilnica de ingrijire, nu trebuie sa lipseasca cele 8 ore de somn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.