404 Not Found


nginx
15 Modalitati eficiente de a combate caderea parului ! – Pauza La Birou

Daca te confrunti cu o cadere a parului, care nu poate fi ignorata, care te ingrijoreaza, afla ce trebuie sa faci, pentru a imbunatati situatia.

Caderea parului poate fi provocata de mai multi factori, atunci cand iese din normal, cum ar fi: matreata, anumite afectiuni, o dieta dezechilibrata sau inadecvata, factori genetici, subnutritie, lipsa unui program de ingrijire a parului constanta, tipul de apa, produsele cosmetice, etc.

De asemenea, si schimbarile climatice pot sta la baza caderii parului.

Ce poti face pentru a ameliora situatia?

  1. Maseaza parul cu o combinatie, obtinuta din ulei de migdale si ulei de ricin, de doua ori pe saptamana. Lasa amestecul sa actioneze cel putin 1 ora.
  2. Dupa ce ai aplicat amestecul de uleiuri, aplica o masca din 2 oua cu 2 linguri de ulei de masline sau ulei de avocado. Lasa masca sa actioneze, macar 30-40 de minute. Daca aplici aceasta masca, in mod ideal dupa amestecul de uleiuri, de 2 ori pe saptamana, vei vedea rezultatele in maxim 2 saptamani.
  3. Dieta pe care o adopti joaca un rol primordial, referitor la cum arata pielea si parul tau. O dieta echilibrata si sanatoasa iti va aduce numeroase beneficii.
  4. Consuma multe produse proaspete: morcovi, varza, rosii, spanac, telina, conopida, multe fructe si multe legume verzi.
  5. Folosirea tratamentelor cu henna intaresc radacina parului, ajuta la cresterea rapida a acestuia si ingroasa firul de par si este un produs 100% natural.
  6. Poate pare incredibil, dar si o viata activa, cu sport regulat ajuta parul sa creasca, deoarece, in timpul antrenamentelor, cresterea circulatiei sangvine, determina eliminarea toxinelor. Daca te antrenezi, de cel putin 3 ori pe saptamana, vei observa diferenta.
  7. Suplimente alimentare. Oricat de echilibrata ar fi dieta ta, vitaminele trebuie suplimentate, pentru ca vor fi insuficiente si diferite deficiente determina si caderea parului.
  8. Matreata determina caderea parului si eliminarea acesteia trebuie inceputa, de la primele semne. Foloseste un sampon anti-matreata, iar in apa de clatire poti adauga un pic de otet de mere.
  9. Daca te confrunti cu matreata, de mai multi timp, maseaza scalpul, cu ulei de cocos, usor incalzit si suc de lamaie. Lasa sa actioneze 2 ore si apoi clateste. Repeta procedura de 2-3 ori pe saptamana.
  10. Consuma, cel putin 2-3 pahare de apa, in fiecare zi, pentru a ajuta eliminarea toxinelor, din corp.
  11. Evita alimentele dulci, prajite sau, prea picante.
  12. Stresul, cel mai mare dusman al zilelor noastre, poate provoca si el, caderea parului. Grijile, depresia si tensiunea, faptul ca nu ai timp pentru tine si nu le mai poti face pe toate. Ia-ti timp sa te si relaxezi. Indiferent de activitate, ai nevoie de putin timp, zi de zi, pentru tine. Fie ca citesti o carte, asculti muzica, iesi la o plimbare, etc.
  13. Nu pieptana parul cat e ud. Asteapta sa se usuce, natural, apoi il poti peria, cu o perie din par natural, care nu il agreseaza. Evita instrumentele de coafare pe baza de caldura.
  14. Evita vopsirea parului cu vopsele pe baza de chimicale. Daca parul este afectat, situatia se va inrautati si mai mult.
  15. Daca te recuperezi dupa o afectiune sau o sarcina, este foarte posibil sa observi ca parul tau, cade, in cantitati mai mari. Nu ezita sa te adresezi medicului pe a-ti recomanda o dieta sau suplimentele alimentare de care corpul tau are nevoie.

Daca te confrunti cu aceasta problema, nu ezita sa pui in practica aceste sfaturi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.