Cu toate ca, dermatologii ne recomanda sa folosim creme cu protectie solara, pentru prevenirea cancerului de piele si pentru prevenirea, imbatranirii, premature, prea putini dintre noi, urmeaza acest sfat.

Motivele pot fi multiple, de la preturile acestor produse, la consistenta acestor creme si dificultatea de a le aplica.

Stim, deja, ca razele UV pot cauza, cancerul de piele, prin urmare, dermatologii isi incurajeaza pacientii sa-si imbunatateasca protectia solara. Pe langa, folosirea cremelor de protectie solara, trebuie sa stam la umbra, sa purtam haine din materiale, care ofera protectie, impotriva soarelui si ochelari de soare.

Crema de protectie solara trebuie aplicata, indiferent de sezon. Chiar daca soarele, nu este atat de puternic, toamna sau iarna, protectia solara va sustine tegumentul impotriva depigmentarii.

Protectia solara trebuie aplicata, cu cel putin 15 minute, inainte de a iesi afara si reaplicata, la fiecare 2 ore( sau chiar mai des, daca inoti, se reaplica dupa sesiunea de inot, sau daca transpiri, chiar daca este etichetata ca rezistenta la apa), pentru a ne proteja cu adevarat.

Factorul de protectie (SPF) trebuie sa fie de minim 30. Cu cat pielea ta este mai sensibila, cu atat ai nevoie de o crema cu un SPF, cat mai ridicat.

Verifica cele mai bune oferte pentru cremele cu SPF:

notion.ro

emag.ro

bestvalue.eu

esteto.ro

farmec.ro

produsecosmetice.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.