Amenajeaza o gradina de vara la pret competitiv cu lespezi, pasi japonezi sau mozaic decorativ de la PIATRAONLINE.

Construieste alei sau drumuri in gradina ta folosind lespezi amplasate direct pe pamant, vei fi multumit de rentabilitatea lucrarii.

Aseaza azi pasi de gradina direct pe iarba, peste o luna muta-le locul si vei avea o alee mereu noua.
Serpuieste trasee din mozaic decorativ printre copacii gradinii tale, directioneaza-le cu distantierul Deco Uni si ramai cu elegante carari, avand un aspect unic.

Drumul din lespezi incepe la PIATRAONLINE cu alegerea acestora. Variantele ardezie poligonala Sikis XXL sau ardezie Kavala XL au avantajul dimensiunii si al grosimii. Acest lucru inseamna ca le poti monta direct pe pamant, nu pe un beton turnat anterior, ceea ce reduce cheltuielile si protejeaza mediul. Sapa o groapa sub piatra si toarna nisip pentru stabilitate pe vreme rea (ploi, zapada).

Daca preferi aleile din pasi japonezi care stau pe loc prin greutatea proprie, ai sansa sa modifici traseul drumului dupa dorinta. Pur si simplu muti pasii in locurile dorite, iarba care a stat sub piatra se reface cu usurinta si ai obtinut alt traseu. Poti renunta definitiv la pasii japonezi si folosi piatra la amenajarea unei terase sau a unui loc de relaxare in gradina. Totul in regim Do It Yourself pentru economii maxime.

Nicio combinatie mai eleganta decat mozaicul decorativ alergand prin iarba ca un sarpe a carui piele neagra se confunda cu distantierul Deco Uni. Aceasta “piele “ este un plastic flexibil, fabricat din materiale refolosibile, rezistent in mediul exterior, netoxic, cu o durata de viata de peste 25 de ani. Numai bun pentru utilizat pe liniile drepte dar si pe cele curbe. Datorita versatilitatii sale se recomanda nu doar pentru incadrarea mozaicului decorativ, dar si in floricultura sau pentru definirea unor suprafete din piatra decorativa.

Fiecare amenajare din gradina are de spus o poveste adevarata. Cu visuri implinite, cu carari magice unduind printre tufele de leandru si chiparos, unde pitigoi draguti isi itesc capsoarele colorate spre bucuria copiilor. Cu alei printre arbori batrani, unde aricii gradinii carausesc bunatati spre barlogul lor si veverite cochete zburda  printre crengi in amiezele de vara. Cu serpi lungi de pietricele colorate inveselind iarba intre bordurile negre si innebunind de suparare melcii care trebuie sa le traverseze in zilele ploioase.

Pentru ca toate astea sa fie ale tale comanda online urmand pasii de pe site si PIATRAONLINE va face restul.

Pentru ca timpul tau este pretios nu vei avea nimic de facut pana ce piatra nu va fi in poarta casei tale.

Apoi vei decide cum vrei sa montezi: PIATRAONLINE sau tu insuti. Totul simplu, rapid si la pret redus. Pentru ca inca de luna asta sa te bucuri de noua fata a gradinii tale.

Viziteaza acum site-ul PIATRAONLINE pentru comenzi online  si toate asteptarile tale vor fi depasite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.