404 Not Found


nginx
Afla cum scapi de vergeturi ! – Pauza La Birou

Vergeturile apar din cauza diminuarii fibrelor de colagen si elastina, din piele. Acest proces are loc, mai ales in adolescenta si sarcina, dar si atunci cand au loc, frecvent, fluctuatii de greutate, in lipsa exercitiului fizic. Au forma unor cicatrici, liniare si apar in mod special, pe solduri, coapse, fese si in zona sanilor.

Preventia vergeturile consta in mentinerea unui nivel optim de hidratare a pielii, evitarea bailor lungi si fierbinti, cat si evitarea fluctuatiilor de greutate. Odata aparute, vergeturile nu mai pot fi eliminate, dar pot fi facute mai putin vizibile.

Bio-Oil este un produs care te ajuta sa scapi de semnele inestetice, fara costuri exorbitante:

Cicatrici și vergeturi

Uleiul are capacitatea remarcabilă de a îmbunătăți aspectul pielii. Nu s-a înțeles încă pe deplin cum și de ce, deoarece beneficiile uleiului sunt cunoscute în cea mai mare parte numai din folclor. Uleiul pentru îngrijirea pielii Bio‑Oil® a fost unul dintre primele produse pentru care s-a testat un ulei prin intermediul unor studii clinice și s-a dovedit că acesta poate îmbunătăți aspectul cicatricilor și vergeturilor. Succesul acestor studii clinice i-a determinat pe medicii și farmaciștii din întreaga lume să înceapă să recomande produsul. Astăzi, uleiul pentru îngrijirea pielii Bio‑Oil® este produsul lider la nivel mondial pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor, cu peste 400 de premii acordate în domeniul îngrijirii pielii.

Comanda produsul AICI sau AICI !

Piele uscata

Dacă turnați ulei și apă într-un pahar, uleiul se va ridica deasupra și va împiedica evaporarea apei. Pielea păstrează apa în interior în același fel, producând pe suprafața sa un strat invizibil de ulei. Cel mai bun mod de a ajuta la menținerea hidratării pielii este suplimentarea acestui strat. În acest scop, produsele tradiționale pentru piele uscată (creme, loțiuni și unturi) conțin în medie în jur de 20% ulei, ceară sau unt. Gelul pentru îngrijirea pielii uscate Bio‑Oil® conține 84%. În cele 18 luni scurse de la lansare, gelul pentru îngrijirea pielii uscate Bio‑Oil® a câștigat premiul de produsul anului pentru îngrijirea pielii în Regatul Unit, Franța, Italia și Spania.

Comanda produsul AICI si AICI !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.