Vă este dificil să vă decideți de unde și cum să începeți? Citind acest articol, veți afla avantajele pe care le au stickere perete copii!

Ce sunt stickerele perete copii? Acestea sunt niște imagini care sunt aplicate pe suprafațe prin lipire cu un scop decorativ. Lipirea stickerelor este un mod rapid și convenabil de a revitaliza interiorul și de a pune accentele potrivite fără prea multe reparații. Pentru a le folosi, nu aveți nevoie de abilități speciale. Chiar și un copil se poate descurca.

Principalele avantaje ale sticker-ilor perete copii:

●Pot fi utilizate pe aproape orice suprafață;

●Pot fi eliminate fără a lăsa urme;

●Rapiditate. Le puteți încleia în 20 de minute;

●Prețuri accesibile

●Siguranță. Sunt confecționate din materiale speciale care au certificate de siguranță pentru uz interior. Pentru imprimare se folosesc cerneluri speciale pentru mediu. Așadar, stickerele sunt foarte bune chiar și pentru decorul camerei bebelușului.

Stickerele de perete sunt stickere realizate dintr-o peliculă de vinil subțire și autoadezivă. Stickere de perete copii de pe www.neer.ro au culori și forme foarte variate. Asta ar însemna că puteți „înfățișa” orice imagine în orice culoare de pe perete. Acest lucru vă permite să alegeți un sticker pentru orice stil al interiorului dvs. – fie că este stil clasic sau modern. În plus, există stickere strălucitoare în întuneric, care se potrivesc perfect pentru lipirea pe uși.

Stickerele decorative sunt ușor de aplicat și, dacă doriți să actualizați interiorul, sunt ușor demontabile (datorită proprietăților lor speciale de adeziv, aproape că nu lasă reziduuri).  Pentru a asigura o curățire impecabilă, suprafața poate fi întotdeauna ștearsă cu un produs care conține alcool.

Stickerele perete copii vă vor ajuta: 

  • Să personalizați camera copilului;
  • Să evidențiați o anumită zonă din camera copilului;
  • Să reglați spațiul. Liniile verticale, cum ar fi trunchiurile de copaci, vor face plafonul din cameră mai înalt vizual, iar liniile orizontale vor oferi spațiului o lățime suplimentară.
  • Stickerele mari cu imaginea obiectelor volumetrice, cum ar fi florile, vor face camera mai voluminoasă.
  • Să mascați defectele fațadei.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante caracteristici ale sticker-elor perete copii, deci, nu ezitați și surprindeți-vă copilul cu o cameră împrospătată și decorată. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.