404 Not Found


nginx
BlackFriday Kuvings: Reduceri masive la Slow Juicer si Vacuum Blender! – Pauza La Birou

Comanda AICI!

 

Blenderul silențios  cu mixare în vid Kuvings SV-500 reprezintă o inovație în materie de preparare a sucurilor și smoothie-urilor preferate! Funcția acestuia specială de mixare în vid cu o presiune de -80kPa menține culoareași păstrează substanțele nutritive din fructele și legumele folosite, prevenind contactul ingredientelor cu aerul și îmbogățind gustul natural al acestora.

Spre deosebire de alte blendere, Kuvings SV-500 are un capac special pentru vidat care amortizează zgomotul dat de puterea înaltă a motorului si mixarea la viteză mare. Puteți pregăti astfel smoothie-uri delicioase în fiecare dimineață fără a-i trezi pe cei dragi, fiind la fel de util și pentru gustări nocturne.  Acest lucru este posibil chiar daca motorul puternic roteşte lamele cu o turaţie de 32.000 rot./min., amestecând fin ingredientele pentru a le intensifica gustul.

Puteți mixa ingredientele în profunzime cu ajutorul sistemul mobil 3D cu 6 lame speciale tratate termic cu rotire tridimensională, iar funcția Automată  oprește automat mixarea când ingredientele devin starea optimă, calculând timpul RPM optim și timpul de amestecare.

Blender-ul silențios cu mixare în vid Kuvings SV-500 poate fi folosit în deplină siguranță, atât datorită materialelor sigure folosite (tritan eco-friendly și fără BPA) cât și senzorului de siguranță care te lasă să folosești blender-ul doar atunci când recipientul de vid este poziționat corect.

Descoperiți noul storcător profesional CS600 prin presare la rece de la Kuvings Romania, pentru sucuri omogene, pline de vitamine.

Spre deosebire de storcătoarele convenţionale de mare viteză, care distrug nutrienţii, încălzesc sucul şi grăbesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală.

Prin stoarcerea lentă (60 rpm) a fructelor și legumelor întregi, se obține un suc natural, bogat în vitamine și enzime, minimizând pierderea de substanțe nutritive.

Kuvings CS600 este patentat pentru extracţia la viteză redusă, ceea ce face ca acest storcător pentru sucuri să preseze și să stoarcă ingredientele în loc să le macine. Kuvings CS600 produce mai mult suc mulțumită componentelor îmbunătăţite, destinate utilizării profesionale. Axul melcat şi sita sunt confecţionate din Ultem, un material ecologic extrem de solid, folosit la construcţia navelor spaţiale NASA şi pentru echipamentele medicale, iar vasul de colectare a sucului este confecţionat din Tritan ™, un material ecologic ce nu conţine BPA (Bisfenol A).

Storcătorul CS600 dispune de un sistem dual de siguranţă cu 3 canale de ventilaţie realizate din materiale durabile de înaltă calitate. În timpul și după utilizarea repetată a storcătorul profesional Kuvings CS600 acesta rămâne rece, silenţios şi stabil, mulţumită procesării la viteză redusă și a sistemului de ventilație complex. Motorul de categorie industrială permite utilizarea îndelungată, de până la 24 ore.

Motorul puternic de 200 W asigură o calitate constantă, minimizând frecarea şi zgomotul. Datorită tehnologiei de funcționare la viteză de rotație scăzută, acesta atenuează vibrațiile și zgomotul, făcându-l ideal pentru utilizare în orice moment.

Tehnologia unică de presare la rece a storcătorului profesional Kuvings CS600, permite obţinerea a aproximativ 40 litri/ora (suc de mere), un suc natural 100% omogen. Mulțumită motorului puternic, componentelor durabile și vitezei de rotaţie redusă se pot stoarce atât fructe şi legume cu pulpă mai moale dar și legume foarte fibroase, dure, precum morcovul, sfecla, ghimbirul șamd. Stoarcerea la viteză redusă permite sucului să se păstreze omogen, să nu se separe în straturi, gustul nu se modifice iar culoarea să se păstreaze intensă.

Capacul inteligent, confortabil şi sofisticat și permite stoarcerea uşoară. Pâlnia extra largă de alimentare  de 8.8 cm a capacului, prevăzută cu clapetă este foarte practică întrucat permite introducerea legumelor și fructelor întregi diminuând astfel considerabil timpul necesar pregătirii băuturilor.

Storcătorul CS600 vine alături de Top Set CS600, un set suplimentar de componente, care conţine: tubul de alimentare, capacul inteligent, axul melcat, sita, suportul din silicon pentru sită şi vasul de colectare.

Curățarea storcătorului profesional Kuvings CS se realizează foarte facil, mulțumită setului complet de perii cu care este prevăzut aparatul. Asamblarea și dezasamblarea se fac ușor, intuitiv, storcătorul fiind prevăzut cu marcaje roșii ce indică zonele de contact și montaj.

Comanda AICI!

Cumpara slow juicer-ul potrivit nevoilor tale si bucura-te de retete delicioase pentru copii, de cocktail, smoothie-uri, detox, desert, etc.

Acceseaza si:

Lista magazinelor online cu reduceri Black Friday 2023 in Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.