404 Not Found


nginx
Platforma TikTok va avea în curând și aplicație pentru Smart TV – Pauza La Birou

TikTok, platforma de socializare axată pe distribuirea de clipuri video, va avea în curând și aplicație dedicată pentru Smart TV, informează go4it.ro. Aplicația este disponibilă începând de luni pentru utilizatorii din Europa și Marea Britanie care dețin anumite modele de televizoare Samsung, lansate începând cu anul 2018, mai arată sursa citată.

Ea poate fi descărcată din magazinul Samsung de aplicații, iar de acum va veni preinstalată pe televizoarele smart de la Samsung.

Cum va funcționa pe TV

Utilizatorii se vor putea autentifica folosind propriul cont TikTok. Ei vor putea urmări clipuri video direct pe ecanul televizorului, inclusiv din feed-ul de conținut ”For You”. Videoclipurile postate de creatorii pe care au ales să-i urmeze vor apărea evidențiate într-un banner orizontal. Tot acolo, vor apărea și clipurile din diferite categorii.

Utilizatorii pot acorda like-uri pentru clipurile vizionate și pot interacționa cu acestea la fel ca în aplicația de smartphone.

TikTok a luat exemplul YouTube, care în ultimii cinci ani a înregistrat creșteri semnificative ale audienței mai ales de pe urma afișărilor generate pe TV. Dezvoltatorii aplicației speră la un rezultat similar.

La începutul lunii decembrie, administratorul platformei de socializare a anunțat că are în vedere extinderea duratei maxime a videoclipurilor de la 60 de secunde la trei minute.

Sursa: libertatea.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.