404 Not Found


nginx
Actorul Bogdan Stanoevici a murit. Fostul candidat la prezidenţiale fusese infectat cu noul COVID şi era un critic aspru al virusului – Pauza La Birou

Veste tristă în lumea teatrului. Actorul Bogdan Stanoevici a murit luni noapte după o crâncenă luptă cu boala, la vârsta de doar 62 de ani.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit. Acesta scăpase de noul coronavirus, însă din păcate s-a infectat cu nosocomiale din spital, iar corpul său a cedat.

Starea de sănătate a actorului era foarte gravă, în condițiile în care era în continuare sedat și conectat la aparate. Tratamentul la care fusese supus, care se estima inițial că va dura 7 zile, fusese prelungit cu încă 7, având în vedere că plămânii lui nu au reacționat așa cum se așteptau medicii.

Din păcate organismul actorului a cedat luni noapte, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Bogdan Stanoevici ocupase funcţia de ministru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

În anul  2014, Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Acesta a căpătat notorietate între cele două tururi de scrutin, când și-a exprimat părerea în legătură cu românii din afara granițelor care nu au putut vota și au protestat, lucru care a condus la cererea demisiei de către manifestanții din țară și din afară. ‪

Bogdan Stanoevici a mai fost secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.‪

Actorul ocupase şi funcţia de director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020.

Bogdan Stanoevici nu a avut înainte probleme să susțină că nu se teme de COVID. El declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției SARS-Cov-2 pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici.

Sursa: romaniatv.net

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.