Este clar că anul 2020 ne-a învăţat ceva: la vremuri grele, noi trebuie să devenim propriile noastre stiliste. Acest lucru este şi rămâne valabil şi în cazul îngrijirii unghiilor.

Restricţiile legate de deplasare din anul 2020 ne-au făcut pe multe dintre noi  luăm o pauză de la manichiura profesionalăsemi sau permanentărealizată la salon. Această tendinţă e posibil  continue şi la început de 2021, fără ca acest lucru  însemne un aspect neîngrijit al mâinilorUnghiile trebuie îngrijite şi hidratate cu ulei pentru cuticule, cu produse pentru tratarea unghiilor deteriorate şi cu lacuri cu efect întăritor pentru unghiile casantePeste toate astealacurile pentru unghii, în nuanţe naturale, sunt o alegere mult mai bună decât o ojă într-o culoare pretenţioasăgreu de aplicat acasă.

Textura metalică, vedeta iernii

Pentru manichiura de ocaziestiliştii recomandă ojele în culori metalizate, cu accent pe argintiul potrivit cu acest sezonAlbastruteal sau verdelesmarald sunt alte nuanţe care vor reveni în tendinţe anul viitor şi, cine ştievor face chiar furoriAceste lacuri de unghii cu efect metalic vor fi o alternativă la ojele cu aspect sidefat, care au fost la modă anii trecuţi.

Manichiură în nuanţa ciocolatei

Diferitele tonuri de maro au început  se impună încă din toamnă în tendinţele din manichiurăAcest trend se va regăsi şi anul viitor, cu o mică modificarenuanţa-vedetă în ceea ce priveşte lacul de unghii va fi cea a ciocolatei. Chiar dacă nuanţele de maro pot părea cam apăsătoare, sunt o alternativă un pic mai… comestibilă la lacul de unghii negru, preferat de multe femei în anotimpul rece

Ojele fără toxine

Concepute fără chimicale, pe bază de ingrediente naturaleojele bio încep  devină preferatele femeilor preocupate de o cosmetică fără riscuri pentru sănătate. Din ce în ce mai multe branduri de lacuri de unghii au început  renunţe la multe dintre ingredientele dăunătoare din formula ojelor comercializatemulte dintre acestea putând intra în corp prin intermediul unghiilorVorbim despre produse fabricate fără acetonăingrediente de origine animalăparabeni, formaldehidetoluenxilenftalaţi sau camfor.

Unghii scurte şi naturale, din nou la modă

În timpul pandemiei, s-a revenit la unghiile cu formă naturală, uşor de întreţinut şi cu lungimi mult mai scurte. Ne aşteptăm ca această tendinţă să se păstreze şi în 2021. Extensiile extreme, unghiile cu formă de migdală sau ascuţită, la modă în 2020, vor fi înlocuite de cele cu aspect mai natural şi o formă pătrăţoasă sau uşor ovală.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.