Spre sfarsitul lunii noiembrie începe Vinerea Neagra a reducerilor, dar tu îți poți planifica din timp lista de cumpărături și bugetul alocat, pentru achiziții cât mai reușite.

Pentru că știm că frigul nu te împiedică să te înscrii în rândul celor “bine îmbrăcați”, ți-am pregătit o listă de haine pentru sezonul friguros, care sigur îți va încălzi sufletul de fashionistă! Chiar și când afară temperaturile scad tot mai mult. Modelele prezentate sunt de la cinci firme diferite care operează reduceri atât în perioada Black Friday, cât și la final de sezon.

1. Paltonul oversized rămâne în trend

Chiar dacă mai ai un model în garderobă, firmele de îmbrăcăminte îți oferă și anul acesta modele cărora cu greu le poți rezista. Mai ales că în acest tip de palton te simți foarte comod și în largul tău.

2. Palton snake print din blană artificială

Dacă îți place să atragi atenția-și știm că îți place- acest palton te va face remarcată oriunde îl porți. Împrimeul de șarpe e greu de ratat și, pentru că blana e artificială, nu vei supăra niciun prieten al animalelor.

3. Trenci fluid cu revere

Majoritatea femeilor optează pentru culori închise în sezonul rece, tocmai de aceea tu poți alege diferit. Acest trenci de culoare deschisă te va ajuta să luminezi și o zi mohorâtă de toamnă târzie.

4. Palton cu guler în stil tunică

Paltonul cu guler sti tunică e o alegere bună, mai ales dacă mai are ca detalii de efect și fermoare care îi dau un aspect tineresc și lejer.

5. Palton sport-casual cu glugă și puf

Dacă vrei să porți paltonul la ținute relaxate și vrei să te asiguri că nu îți e frig orice ai face, acest model e cel mai potrivit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.