404 Not Found


nginx
Care sunt beneficiile Omega 3? – Pauza La Birou

Corpul uman are nevoie de o serie de nutrienti si minerale pentru a functiona normal. Pe langa grija de a avea un stil de viata activ, este necesar sa acorzi o importanta majora si dietei tale. Trebuie sa te asiguri ca alimentele care iti alcatuiesc meniul zilnic contin toti nutrientii si mineralele de care corpul tau are nevoie. In acest sens, una dintre vitaminele care merita toata atentia ta este Omega 3. Este uimitor cum aceasta iti poate influenta sanatatea.

Cateva dintre beneficiile Omega 3:

1. Omega 3 ajuta la prevenirea depresiei si anxietatii

Starea generala de sanatate depinde foarte mult de sanatatea mintala. Indiferent cat de multe eforturi faci pentru a urma o dieta sanatoasa si sa faci sport regulat, daca psihicul tau nu este in regula, pare ca lipseste o piesa principala din puzzle care da totul peste cap, piesa care iti poate sabota chiar perseverenta in demersul tau catre o viata sanatoasa. Adauga Omega 3 in dieta ta. Aceasta poate preveni depresia si anxietatea. Daca deja te confrunti cu aceste probleme, Omega 3 poate ajuta in diminuarea simptomelor.

2. Omega 3 imbunatateste vederea

O vedere slaba afecteaza calitatea vietii. Unul dintre modurile in care poti avea grija de ochii tai este sa iei Omega 3, in mod regulat. Aceasta contine DHA, un constituent major al lipidelor din creier, retina si din tesutul nervos, DHA-ul fiind vital pentru functionarea normala a acestor tesuturi.

3. Omega 3 este foarte importanta in sarcina

In primul rand, aportul de Omega 3 reduce stresul din timpul sarcinii. De asemenea, aceasta este foarte importanta pentru dezvoltarea creierului si al sistemului nervos central al fatului.

4. Omega 3 reduce riscul de infarct

Cum te ajuta Omega 3, sa ai grija de inima ta? Administrarea acestei vitamine tine sub control colesterolul, reduce tensiunea arteriala, etc

5. Omega 3 reduce riscul afectiunilor care pot aparea odata cu inaintarea in varsta.

Schimbarea este inevitabila. Multe dintre activitatile pe care astazi le faci cu usurinta vor deveni mai dificil de indeplinit, pe masura ce imbatranesti. Pe langa faptul ca devii mai neputiincios, devii si mai vulnerabil in fata unor afectiuni, corpul nu mai are aceeasi forta sa lupte, dar adaugand in dieta zilnica Omega 3 poti reduce riscul sau poti minimaliza simptomele eventualelor afectiuni (de ex Alzheimer’s). Imbunatateste considerabil functiile creierului si poti avea o memorie la fel de buna ca in tinerete.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.