Dintotdeauna, noi toti suntem intr-o continua cautare a elixirului tineretii. Fiecare isi doreste sa stie secretul tineretii.

Probabil ai experiementat genul acesta de sentiment, mai ales, daca te-ai confruntat cu piele uscata, fara stralucire, care te face sa arati mai in varsta decat esti. Exista cateva trucuri, insa, pentru a arata mai tanara si secretul sa afla in dieta.

Cele 3 alimente care iti fac pielea mai sanatoasa si mai tanara:

1. Avocado

Avocado poate fi cel mai bun prieten daca scopul este sa obtii o piele stralucitoare. Este bogat in grasimi sanatoase si ajuta la productia si circulatia hormonilor care-ti mentin pielea sanatoasa.

Consuma cate un avocado in fiecare zi pentru a face niste schimbari pentru pielea ta.
Poti pregati o pasta de avocado pe care sa o intinzi peste o felie de paine prajita, pe care o stropesti cu putin ulei de masline si sare de mare, sau un smoothie delicios, pentru un boost de energie.

2. Oua

La fel ca avocado, si ouale au o reputatie un pic controversata si unii aleg sa le excluda, datorita colesterolului. Insa, ouale de fapt au colesterol, dar colesterol bun, de asemenea resurse importante de fier, proteine. Colesterolul HDL permite corpului sa produca hormonii de care ai nevoie pentru o piele hidratata si sanatoasa.

Ouale fierte sunt minunate sa le consumi cu broccoli fiert, cu putin ulei de masline, sunt excelente pentru salate sau sandwich uri.

3. Legume verzi

Legumele verzi, fie ca le consideri delicioase sau nu, sunt excelente pentru sanatate, hormoni si piele.

Legumele precum kale, varza de brussel, broccoli, spanacul, contin nutrienti importanti care ajuta ficatul sa produca estrogen.

Estrogenul este unul dintre hormonii necesari pentru o piele sanatoasa, deoarece produce colagen. Iar colagenul mentine fermitatea pielii, supletea, si tine ridurile la distanta. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui ceea ce ajuta pielea sa se regenereze.

Consuma aproximativ o cana de legume in fiecare zi, sotate in tigaie, fierte, in supe sau smoothie uri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.