404 Not Found


nginx
Cum folosesti corect, fondul de ten ? – Pauza La Birou

Fondul de ten este o solutie practica, simpla si eficienta, care iti sublineaza frumusetea, care ascunde problemele si care iti sporeste increderea in tine insuti! Cu o singura conditie sa alegi fondul de ten potrivit si sa-l folosesti corect. Pentru asta micul ghid din cele ce urmeaza este util si necesar in egala masura!

Priveste-ti tenul

Daca epiderma are tendinta de a deveni lucioasa, odata cu trecerea orelor, ai nevoie de un fon de ten compact, pentru a evita efectul de piele grasa.
Daca ai tenul uscat, este mai bine sa optezi pentru un fond de ten-crema, care este mai hidratat.
Iar daca ai tenul normal, alege mai bine un fond de ten fluid.

Atentie la nuante

Fondul de ten trebuie sa puna in evidenta cele mai buna nuanta a pielii. Daca este deschisa la culoare, ai nevoie de un produs auriu, cu o tonalitate calda. Pentru un ten masliniu, mult mai potrivita ar fi o nuanta caramizie. Iar daca tenul este mai inchis la culoare, lumineaza-l cu un fond perlat cu nuante de roz.

Incearca produsul

Fondul de ten se cumpara numai ziua, pentru a evalua mai bine culoarea la lumina naturala. Si trebuie neaparat incercat pe piele, intinzand o cantitate mica pe gat si pe incheietura mainii. Astfel vei reusi sa alegi nuanta cea mai apropiata de cea a tenului tau.

Controleaza eticheta

Pe ambalajul fondului de ten, ar trebui sa fie specificat carui tip de ten ii este adresat: indicat ar fi sa nu alegi unul care promite ca se potriveste tuturor categoriilor. Si atentie la data la care expira: termenul de garantie al unui fond de ten bun, dupa ce a fost deschis, variaza intre 12 si 24 de luni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.