404 Not Found


nginx
Indicii ca e pregatit sa te ceara de sotie! – Pauza La Birou

Bărbatul și căsătoria sunt două mistere ale lumii. Nu știm încă ce îi face pe bărbați să se decidă brusc să renunțe la burlăcie, dar avem o veste proastă pentru femeile care încă visează ca iubitul lor să facă cererea de căsătorie. Nu poți grăbi acest proces și nici nu merită să încerci să-l manipulezi.

Fiecare bărbat are și el un ceas biologic. Când va veni momentul pentru pirostrii va fi pregătit, așa că nu trebuie să-l grăbești. 4 semne că e pregătit pentru căsătorie

Nu se mai simte bine în locurile unde merg celibatarii

John Malloy a realizat un studiu pe 2500 de bărbați cu vârste între 17 și 70 de ani și care urmau să se căsătorească. Toți au declarat că nu se mai simt confortabil în baruri, în cluburi sau în alte locuri frecventate anterior pentru a-și găsi o potențială parteneră.

E independent financiar

Tina Tessina, psihoterapeut crede că bărbații au un ceas biologic diferit de cel al femeilor. Bărbații se concentrează pe securitatea financiară înainte de a avea o familie. Dacă un bărbat se chinuie să-și plătească datoriile nu se va gândi să adauge un nou membru în familia sa.

Își dorește să fie tată

Un bărbat poate fi pregătit pentru o căsătorie dacă începe să se gândește serios la posibilitatea de a deveni tată.

Majoritatea bărbaților educați nu consideră căsătoria o opțiune decât după vârsta de 26 de ani. Vârsta cea mai probabilă de a se căsători este între 28 și 33 ani. Majoritatea bărbaților care trec de 43 de ani și nu se căsătoresc rămân celibatari pe viață.

E deja soțul tău din multe puncte de vedere

Dacă își plănuiește viitorul alături de tine, te-a prezentat prietenilor și familiei sau te sună zilnic pentru a te întreba cum îți merge ziua înseamnă că e deja soțul tău, deși nu îi porți numele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.