404 Not Found


nginx
Nu-ti pot lipsi din garderoba de toamna-iarna! – Pauza La Birou

Cu toate că multe dintre outfiturile purtate în timpul verii pot fi readaptate pentru sezonul autumnal, este important să îți completezi garderoba cu o serie de haine potrivite pentru toamnă. O geacă din piele, o cămașă albă, jeanși și o pălărie sunt doar câteva dintre elemente fashion pe care le poți purta în sezonul rece.

Iată ce piese vestimentare n-ar trebui să îți lipsească din garderoba de toamnă:

1. Un palton
Un palton dama este esențial în această perioadă, când temperaturile scad, iar vremea – mai ales dimineața și seara – este destul de capricioasă. Este o piesă vestimentară versatilă, care poate fi folosită atât pentru un outfit elegant, cât și pentru o ținută casual. Cu botine sau cu teniși, cu rochii sau pantaloni, paltonul de toamnă se poate adapta celor mai grozave combinații vestimentare. În funcție de stilul personal, poți alege unul în culorii vii sau poți opta pentru clasicul palton negru.

2. Un pulover
Pentru zilele în care vrei să te simți confortabil, dar în același timp să arăți că ai stil, un pulover este cea mai bună alegere. Poți opta pentru unul „oversized, pe care îl poți purta fie cu jeanși, fie cu fuste, sau poți alege varianta clasică, pentru un outfit elegant. În acest caz, o cămașă pe dedesubt poate schimba complet aspectul unei astfel de piese vestimentare. Alege pulovere în culori colorate, pentru a te asorta cu nuanțele toamnei.

3. O pereche de pantaloni negri
Piesa vestimentară pe care o poți folosi la mai multe outfituri este o pereche de pantaloni negri. Fie că te pregătești pentru o zi încărcată la serviciu, fie că trebuie să mergi la o întâlnire sau la un film, o pereche de pantaloni negri te poate scoate din orice situație de fashion căreia nu îi dai de cap. O piesă vestimentară versatilă, pantalonii negri pot fi purtați împreună cu o cămașă albă și o geacă de piele, cu un pulover și un palton pe deasupra, cu pantofi cu toc sau ghete cu platformă.

4. Un tricou alb
Vara a trecut, dar tricoul alb este unul dintre obiectele vestimentare estivale care poate fi readus în atenție și în perioada toamnei. Este una dintre cele mai la îndemână piese de fashion, pe care le poți folosi pentru crearea unor outfituri simple, dar în același timp cochete. Tricoul alb este versatil și poate fi purtat în diferite ocazii: cu un sacou, pentru o întâlnire de afaceri, cu o geacă de blugi, pentru un outfit casual, sau cu o salopetă, pentru o plimbare în parc.

5. O pereche de ghete
De o pereche de ghete nu ai nevoie doar pentru a-ți crea un stil vestimentar de invidiat în această toamnă, dar sunt și extrem de confortabile și potrivite pentru sezonul rece. Oricât de mult ți-ar plăcea să fii în pas cu modă, este mai important să te simți bine în pielea ta, iar outfitul ales să fie unul adaptat temperaturilor scăzute. Ghetele pot fi purtate atât cu fuste și rochii scurte, cât și cu jeanși sau pantaloni negri. Ele sunt articole de încălțăminte ușor de combinat cu piesele și accesoriile din sezonul autumnal. Verifică, așadar, dacă ai în garderobă așa ceva și bucură-te din plin de stilul acestei perioade.

Obiectele vestimentare din timpul toamnei te ajută să faci o impresie bună, mai ales dacă le folosești împreună cu accesorii autumnale: o pălărie, o eșarfă colorată ori un fular pufos, cercei de mari dimensiuni sau șosete colorate. Indiferent pentru ce optezi, nu uita că cel mai important este să te simți bine în outfitul ales.

Click aici pentru o gama varianta de must-have uri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.