404 Not Found


nginx
Stiinta a aratat ca barbatii cu IQ ridicat, nu inseala – Pauza La Birou

Femeile încă mai pot visa la un bărbat fidel! Oamenii de știință au descoperit că bărbații inteligenți înșală mai puțin.

Astfel, cercetătorii au demonstrat că, în condițiile moderne, natura poligamă a bărbatului este înlocuită de monogamie. Bărbat inteligent egal bărbat fidel Cu cât un bărbat este mai inteligent, cu atât este mai mică probabilitatea ca el să își înșele partenera, susțin cercetătorii de la Institutul de Economie din Londra, citați de Business Insider. „Bărbații cu un IQ mai mare valorează mai mult monogamia și sexul cu o singură persoană față de bărbații mai puțin inteligenți”, arată studiul.

Psihologii britanici arată că relațiile intime cu o singură femeie salvează bărbatul de stres și costuri suplimentare, astfel că doar cei inteligenți sunt capabili să rămână fideli.

Bărbații fideli sunt capabili să înțeleagă că monogamia este cea mai profitabilă opțiune de relație cu sexul opus, în condițiile moderne. Pe de altă parte, se pare că aceste rezultate nu se aplică și în cazul femeilor. Nivelul lor de inteligență nu afectează în niciun fel motivele pentru care sunt infidele.

Conform unor studii, femeile își înșală partenerul atunci când nu se mai simt dorite sau când sunt nefericite, pe când bărbații sunt infideli doar pentru că li se oferă oportunitatea. Așadar, dacă partenerul te înșală, problema nu îți aparține. Înseamnă doar că nu este o persoană tocmai inteligentă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.