404 Not Found


nginx
Alege sa ai cele mai parfumate obiecte vestimentare. Afla cum! – Pauza La Birou

Am redactat acest articol : https://www.pauzalabirou.ro/2019/10/21/secretele-femeilor-care-miros-excelent-intotdeauna/, si consider ca ultimul punct, din acesta, referitor la prospetimea hainelor noastre, merita mai multa atentie.

Noi femeile, in mod special, ne iubim hainutele, si avem grija sa le depozitam, perfect curate si improspatate cu balsam, insa la schimbarea de sezon, cand umbli printre hainele neimbracate de mult timp, parca simti nevoia sa le speli intai, pentru ca stand in dulap neaerisite, capata un miros de “statut”.

Am reusit sa scap de aceasta problema, si sa imbunatatesc mult si parfumul hainelor mele, de cand am descoperit parfumul de rufe. Folosirea parfumului de rufe in loc de balsam este o schimbare pe care am simtit-o, extrem de pozitiv. Cu toate ca recipientele sunt mai mici, din punct de vedere cantitativ, sunt mult mai concentrate si pot fi folosite la 40-80 de spalari, depinde si de optiune, apoi, aspectul cel mai important pentru mine, hainele raman la fel de parfumate, pana la 6 luni de zile, daca sunt depozitate.

Dintre cele testate de mine si pe care le-as recomanda:

  1. Parfum de rufe Kifra Fresh Caps, la 200ml ( poate fi utilizat pana la 80 de spalari);
  2. Esenta Parfum de Rufe Elixir Million, la 200ml;
  3. Parfum de rufe Kifra Candy, la 200ml;

Fara indoiala, Elixir Million si Kifra Candy sunt variantele care te vor cuceri garantat. Acestea pot fi folosite si pentru a avea un parfum deosebit in intreaga casa. Adaugati un capacel in 50ml de apa si pulverizati materiale textile: draperii, covoare, perni, canapele, sau in apa de curatat pardoseli. Casa va mirosi extraordinar, a bomboane, vanilie, sau ce arome alegi tu. O nebunie !!!

Click aici pentru o gama variata de arome. Alege aroma preferata si bucura-te de o atmosfera parfumata, cum nu ti-ai imaginat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.