404 Not Found


nginx
Fondul de ten ideal, in functie de buget – Pauza La Birou

Atunci cand este vorba despre produse pentru pielea noastra, treaba este usor tricky. Ceea ce functioneaza pentru mine, poate nu functioneaza pentru tine, sau poate cosmeticiana sau dermatologul dezaproba. Totusi, m-am gandit sa scriu acest articol, cu rol de sugestie/informare, pentru ca stiu ce inseamna sa incerci “n” variante si dai kix.

Uneori, poate nu am fost dispusa sa investesc prea mult in fondul de ten si am sfarsit prin a cheltui mai mult, pentru ca pur si simplu nu se aseza pe pielea mea si nu l-am putut folosi, alteori mi-am luat inima in dinti si nu m-am uitat la bani convinsa fiind ca fac o investitie extraordinara, dar nu a fost asa.

Am un ten mixt, usor “extremist” :)), cu zona T destul de grasa, si zona pometilor/ochilor, destul de uscata. Dupa ce am incercat ENORM DE MULTE variante, am ajuns la urmatoarele concluzii sigure, pentru mine :

  1. Estee Lauder Double Wear Stay in Place

Voi trece peste etapa de prezentare, facuta de catre producator. Pentru mine este fondul de ten ideal pentru vara. Sunt obsedata de ascunderea oricarei imperfectiuni, iar acesta are o acoperire extraordinar de buna, fara a incarca tenul, iar vara, este foarte important. De-a lungul timpului (il folosesc de aprox 5 ani), l-am achizitionat la un pret cuprins intre 150lei-210lei. Nu cred ca s-a scumpit, doar ca uneori l-am prins la reduceri :), yay. Daca il cumperi online, recomand : emag.ro , notino.ro, elefant.ro. Pe elefant.ro nu au intotdeauna, nuante variate, dar poti seta sa primesti notificare, cand au promotii. Este important sursa, sa fie un magazin cu rulaj mare si produse originale.

  1. Estee Lauder Double Wear Maximum Cover

Daca optezi pentru aceasta varianta, sigur, nu mai ai nevoie de corector. Acopera orice imperfectiune si contine pudra, nu e recomandat sa te mai pudrezi, pentru ca va parea tenul uscat. Cu o baza de machiaj hidratanta, il prefer in sezonul rece, vara, dupa cateva ore luceste si se ia. E fondul de ten perfect, pacat ca nu-l pot folosi tot anul. Pret: 180-200lei. Il gasesti pe emag.ro.

  1. Dermacol Make-up Cover

A fost o surpriza foarte mare pentru mine. Ca pret, se situeaza intre 25-35lei si nu m-am asteptat sa fie atat de bun. Este aproape aceiasi calitate ca Estee Lauder Double Wear Maximum Cover, doar ca tenul are nevoie de mai multa hidratare, ca sa arate bine, si in niciun caz, nu fixez cu pudra.  De la Dermacol am folosit si Dermacol Caviar, dar nu mi-a placut, acoperire slaba si fainoasa, parea ca m-am pudrat si atat. Il gasesti si pe emag.ro si pe notino.ro. Momentan, pe emag are pret mai bun, dar merita sa verifici si sa compari, de fiecare data.

  1. Vichy Dermablend 16H

Un fond de ten, raport bun calitate-pret ( intre 65-90lei). Merita incercat. Pentru mine functioneaza bine, primavara sau toamna. Este hidratant si cu acoperire medie spre mare. (pe emag.ro, cu o gama variata de nuante)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.