In sezonul rece parca nu mai scapi de senzatia de piele uscata, in mod special, in ceea ce priveste tenul, buzele, mainile. Exista, insa, cateva trucuri prin care te poti bucura de o piele frumoasa, pe tot parcursul anului, indiferent de capriciile vremii.

Ureea ca ingredient, in compozitia unui produs de ingrijire corporala este, fara indoiala, un ingredient minune. Vei regreta ca nu l-ai descoperit mai devreme. Folosind produse, pe baza de uree vei obtine pielea ferma si sanatoasa pe care ti-o doreai dintotdeauna.

Click aici pentru oferta emag pentru sanatatea pielii tale

Beneficiile ingredientului-minune:

1.Determina un nivel optim de hidratare
Produsele care contin uree sunt cunoscute si promovate pentru eficienta lor, in cazul pielii uscate.Aceasta creste cantitatea de apa in epiderma, eficientizeaza actiunea celorlalte ingrediente din produsul cosmetic.

2.Protejeaza pielea
Creeaza un ecran protector la nivelul pieleii, accelerand regenerarea celulelor pielii, ceea ce ajuta pielea sa arate sanatoasa si tanara. O face mai rezistenta in fata factorilor iritanti, protejand-o, impotriva a diferite iritatii.

Click aici pentru oferta notino/produse pe baza de uree!

3. Diminuarea durerilor
Nu are doar un rol formidabil, estetic. Aplicat local, reduce inflamatii, avand si actiune antimicotica.

4.Exfoliere
Deja stii ca exfolierea trebuie sa faca parte din rutina ta de frumusete. Dar, daca ai pielea sensibila si predispusa la iritatii, acest procedeu poate fi dificil pentru tine. Produsele pe baza de uree determina exfolierea naturala a pielii.

4 Permeabilitatea pielii

In cazul unei pieli sensibile si uscate, produsele cosmetice se pot dovedi a fi ineficiente, pentru ca nu reusesc sa patrunda si sa actioneze. Ureea, in schimb imbunatateste permeabilitatea pielii pentru ca ingredientele de care ai nevoie, sa patrunda in piele si sa actioneze in beneficiul tau.

Click aici pentru oferta vegis/produse pe baza de uree!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.