Pentru unii Vinerea Neagra sau Black Friday cum ar spune americanii, reprezinta o placere, iar pentru altii este un chin.

Insa puteti evita ultima varianta, daca va faceti un plan de shopping, pentru a gasi cele mai bune oferte la articolele mult ravnite. Adesea aparatele electronice au preturi extrem de reduse in Black Friday si este usor sa va lasati prinsi de febra cumparaturilor si sa cumparati mai multe lucruri decat doriti si aveti nevoie.

Click aici pentru LISTA COMPLETA a magazinelor ce au reduceri de Black Friday in Romania

Cele mai importante magazine online din Romania intra din nou in cursa de Black Friday, cea mai asteptata campanie de reduceri din an. Nu exista moment mai bun pentru a investi in articolele de care aveti nevoie, decat finalul lui noiembrie.

În secţiunea dedicata Black Friday – sunt publicate nu numai cele mai bune promoții și reduceri din magazinele online din România, dar și sfaturi sau un ghid util pentru Black Friday Amazon.

Iata 10 sfaturi utile, cu privire la reducerile din Black Friday:

  1. Pregatiti-va dinainte. Studiati ofertele inainte de Black Friday (Vinerea Neagra). Magazinele isi afiseaza ofertele inainte de aceasta zi, asadar verificati site-urile de cumparaturi, pentru a gasi cele mai bune oferte.
  2. Cumparati online, mai intai. Nu trebuie sa parasiti confortul locuintei, daca nu este nevoie. Inainte de a va conrunta cu multimile fanatice de cumparatori, din magazine, cauzatati oferte similare sau chiar mai avantajoase in magazinele online.
  3. Abonati-va la oferte pe email. Majoritatea magazinelor trimit oferte pe email, pentru a incuraja loialitatea cumparatorilor si cumparaturile frecvente. Abonati-va la alerte de promotii viitoare si puteti primi cupoane de reducere.
  4. Folositi retelele de socializare. Accesati pagina de Facebook sau Twiter a magazinelor preferate, pentru a studia ofertele pentru Black Friday, existand posibilitatea de a primi reduceri doar dand un simplu „like”.
  5. Instalati-va aplicatii pe telefon, care sa va permita compararea preturilor, intre diferite magazine. Multe astfel de aplicatii includ si scannere de coduri de bare, precum si cititoare de coduri QR, ce va pot face rost de cupoane de reduceri si de oferte speciale.
  6. Stabiliti-va un buget si impuneti-va sa nu il depasiti. Majoritatea ofertelor din Vinerea Neagra sunt adesea disponibile in cantitati limitate si au menirea de a atrage cumparatorii, pentru a-i determina sa cumpere ceva la pret mai mare. Hotarati-va din timp cat doriti sa cheltuiti si rezistati tentatiei de a cumpara si alte produse, mai ales daca nu sunteti siguri ca reducerea de pret aplicata este reala.
  7. Informati-va cu privire la garantie si la regulile de returnare a produselor. Majoritatea magazinelor suspenda garantia produselor, in Vinerea Neagra, insa este indicat sa cereti aceasta.
  8. Verificati garantia. Daca optati pentru brandurile cunoscute, puteti considera ca cunoasteti garantia standard a produselor, insa fiti atenti, deoarece majoriatea brandurilor pun in vanzare produse de o calitate inferioara, in Vinerea Neagra, schimband termenele de garantie.
  9. Cumparati produsele dorite si evitati accesoriile scumpe. Produsele cu preturi extrem de avantajoase va pot atrage, insa nu inseamna ca sunt de calitate sau ca aveti nevoie de ele. Acesta poate fi cazul televizoarelor si este indicat sa fiti atenti, deoarece acest tip de aparate sunt folosite timp de mai multi ani.
  10. Evitati pacalelile. Daca doriti sa cumparati produse la pret redus, tineti-va de plan si nu va lasati convinsi sa cumparati unele mai scumpe. Vanzatorii adesea fac reclama la un anumit timp de televizor, pe care il denigreaza, ca sa determine cumparatorii sa cumpere un model mai scump.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.