404 Not Found


nginx
Tu esti o Femeie ALPHA ? – Pauza La Birou

Modurile in care o femeie-alpha iese in evidenta:

1. Inteligenta emotionala
O femeie alpha identifica, imediat, o relatie cu potential toxic si o lasa in urma, fara regrete. Deciziile ei sunt bazate mai mult pe experienta si sunt mai putin emotionale. Aplica ceea ce a invatat, din experiente personale atunci cand ia decizii, incat nu se baga in situatii fara iesire. Pentru ca stie sa recunoasca o relatie toxica, va iesi din respectiva conjunctura inainte sa se transforme in ceva urat, fara sa piarda timp si fara sa se creeze drame.

2. Spune lucrurilor pe nume
In timp ce, cei mai multi oameni ambaleaza informatia in fel si chip, ca sa sune mai bine, sau ca sa nu-si asume mesajul transmis, sau ca nu raneasca sentimentele cuiva, femeia alpha va spune lucrurilor pe nume, asa cum sunt.
Nu oricine accepta crudul adevar, si poate din acest motiv, femeia alpha nu este neaparat cea mai placuta de cei din jur, dar cu siguranta, este respectata. Cei care vor sti sa-i aprecieze sinceritatea, vor dezvolta admiratie pentru felul ei de a fi.

3. Incredere in sine, nativa
Atitudinea sa pozitiva, transmite o incredere in sine, nativa, si acest aspect ii determina pe ceilalti sa o urmeze. Aceasta incredere are baze solide, in abilitatile ei de a obtine rezultate, nu este infatuare.

4. Detine mereu controlul
Femeia alpha pare ca detine mereu controlul. Este incununarea unei munci spectaculoase, sa atingi punctul in care pare ca obtii totul foarte usor. Credinta in ea si in capacitatile ei impresioneaza atunci cand nu se pierde cu firea, in situatii in care altii o fac.
Nu forteaza deciziile, ci lasa lucrurile sa-si urmeze cursul, ea este constienta ca nimic nu functioneaza daca se forteaza nota, astfel incat isi mentine un anumit echilibru in luarea deciziilor. Stie exact cand sa lase lucrurile sa mearga de la sine si cand e nevoie de un imbold. Acest echilibru creeaza aparenta ca obtine totul, fara efort, cu toate ca nu este asa.

5. Echilibru intre viata personala si viata profesionala
Nu este usor, in general, pentru femei sa mentina un echilibru intre viata personala si cea profesionala, insa acest lucru nu este niciodata o problema pentru femeia-alpha. Ea stie sa priveasca imaginea de ansamblu, sa aiba viziune, si nu traieste in viitor, ci in prezent. Ea stie exact cand trebuie sa ia o pauza, si stie de asemenea cand e nevoie sa munceasca mai mult pentru a avea succes. Femeia alpha nu permite niciodata ca viata personala sa-i afecteze succesul in cariera, si nici, invers.

6. Abilitatea de a folosi constructiv, criticile
Majoritatea femeilor intra in defensiva si se enerveaza atunci cand aud diverse critici la adresa lor, dar femeia alpha, se diferentiaza prin capacitatea sa de a auzi adevarul si de a analiza criticile primite pentru a evolua. Nu se abtine sa critice atunci cand simte nevoia sa o faca, si va accepta criticile la randul sau, fara nicio problema.
Foloseste critica pentru a invata si pentru a se dezvolta personal. Are abilitatea de a face diferenta intre o critica pozitiva si una negativa, iar abilitatea ei de a se folosi de o critica pozitiva, adauga o nota speciala farmecului sau personal.

7. Este in competitie cu ea insasi
O femeie alpha stie intotdeauna ce poate si ce nu, ce i se potriveste si ce nu, si nu isi va pierde timpul incercand sa faca pe plac cuiva sau incercand sa concureze cu cineva. In timp ce, majoritatea femeilor se simt geloase si isi pierd increderea in ele insele, atunci cand alta femeie este mai frumoasa, sau are mai mult succes, nu este cazul femeii alpha. Ea stie ca este in competitie doar cu ea insasi si nu are de ce sa se compare cu nimeni sau sa se simta nesigura. Ea nu este motivata de asteptarile celorlalti, de cum vor altii,ca ea sa fie, ea se simte bine in pielea ei, cu felul ei de a fi si este fericita de ceea ce este.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.