404 Not Found


nginx
Accesoriile MUST HAVE, din garderoba fiecarei femei cu stil – Pauza La Birou

Indiferent de trendurile dictate de podiumurile de moda si marii designeri, fiecare dintre noi, adaptam tendintele actuale, la stilul personal. Fie ca esti o fashionista inraita si iti place sa compui outfit-uri cat mai originale, fie preferi un stil minimalist, clasic, felul in care te imbraci iti reflecta personalitatea.
Accesoriile sunt, cu siguranta, un Must Have pentru orice femeie si sunt detaliile care pot salva o tinuta. In momentele in care te simti mai putin inspirata, accesoriile pot transforma o tinuta banala, in una extraordinara, care sa-ti puna in evidenta, eleganta, bunul gust, feminitatea.

Iata cateva accesorii pe care trebuie sa le ai:

1. Cerceii
In functie de situatie si tinuta, poti opta pentru o pereche de cercei statement, sau pentru o pereche de cercei simpli, dar cu siguranta cei simpli, cu un design minimalist, nu ar trebui sa-ti lipseasca din colectie. Pot aduce un plus oricarui tip de tinuta, de la tinute office, la tinute casual, sau o rochie de petrecere.

Vezi produs si pret actualizat

Click aici pentru oferta completa de cercei de la borealy.ro!

2. Ceas
Ceasul este accesoriul care da stil tinutei tale, cu mentiunea ca trebuie sa renunti la el atunci cand porti o tinuta de seara. In afara de aceasta exceptie, un ceas clasic, simplu, va da, fara indoiala, un plus de eleganta outfitului tau.

  Vezi produs si pret actualizat

Click aici pentru oferta completa de ceasuri de la topwatch.ro

3. Esarfa
Pe langa faptul ca este extrem de versatila si o poti purta in diferite moduri, in functie de cat de creativa esti, te si protejeaza de frig. Esarfa este un simbol al elegantei, o nota de “chic”.

Vezi produs si pret actualizat

Click aici pentru oferta completa de esarfe toamna-iarna de la fashiondays.ro!

4. Clutch ul
Clutch-ul si poseta sunt detronate de gentile voluminoase, pentru ca cele din urma sunt mai practice. Daca ai multe lucruri de care nu te poti lipsi si pe care trebuie sa le ai cu tine, mereu, ti se va parea mai eficient sa porti o geanta, insa clutch ul sau poseta, sunt variante care ar trebui sa existe in garderoba da, macar pentru iesirile la restaurant, petreceri, etc. Tinuta ta va primita o nota in plus de eleganta si feminitate, daca o vei completa cu un clutch, in loc de o geanta voluminoasa.

  Vezi produs si pret actualizat

Click aici pentru oferta completa de posete/clutch-uri de la b-mall.ro!

5. Ochelarii de soare
Imbina utilul cu “frumosul”. Pe langa faptul ca te protejezi de ultraviolete, de aparitia prematura a unor riduri, iar iarna de albul orbitor al zapezii, ochelarii de soare iti vor asigura o aparitie sofisticata si rafinata.

Vezi produs si pret actualizat

Click aici pentru oferta completa de ochelari de soare de la lensa.ro!

Si nu uita, accesoriile sofisticate care iti completeaza outfit-ul, trebuie sa le accesorizezi, la randul lor, cu un zambet larg !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.