404 Not Found


nginx
Trucuri pentru a deveni mai fotogenica. Poze perfecte pentru FB si INSTAGRAM! – Pauza La Birou

Toti utilizatorii de social media isi doresc, fotografii cat mai reusite, pentru postari, care sa adune cat mai multe like-uri.
Iata cateva trucuri pentru a avea fotografii perfecte:

1. Analizeaza-te

Studiaza pozele cu tine, care iti plac cum ai iesit si care nu iti plac, si identifica motivele pentru care iti place cum ai iesit in anumite fotografii; poate ai niste unghiuri care te flateaza, observa ce outfit-uri te favorizeaza si iti pun in evidenta silueta, ce culori, si trage o concluzie ce trucuri poti folosi din aceste puncte de vedere pentru a maximiza sansele unei fotografii reusite.

2. Antrenamentul duce la performanta

Sa-ti exersezi zambetul si cele mai bune posturi pentru poze, nu este doar pentru fotomodele. Daca vrei sa devii mai fotogenica, ai nevoie de practica. Exerseaza in fata unei oglinzi, sau chiar in fata unei camere video pentru a-ti observa cele mai bune unghiuri, posturi si zambete si familiarizeaza-te cu ele.

3. Poarta tinute care te avantajeaza

Tinuta pe care o porti poate face diferenta. Poarta outfit-uri care iti avantajeaza corpul si ti-l pun in valoare. Evita variantele, care ar putea scoate la iveala, mici imperfectiuni

4. Make up

Machiajul iti poate ruina o poza. Alege cu atentie, nuanta fondului de ten, pentru a nu crea nota discordanta, cu restul de piele pe care o lasi la vedere. Foloseste un corector pentru a masca eventuale zone de roseata, sau alte imperfectiuni, si alege o pudra translucida pentru zona T (frunte, nas, pometi si barbie).

5. Evidentiaza ochii

Trucuri: gene curbate, foloseste mascara, sau daca te simti mai creativa, chiar niste gene false pentru un efect dramatic.

6. Par stralucitor si cu volum

Ultimul lucru pe care ti-l doresti in foto, este un par tern si fara viata. La capitolul acesta este nevoie de un ritual constant de ingrijire al parului, dar daca podoaba ta capilara nu este in cea mai buna forma, te poti baza pe produse profesionale pentru a-i reda aparenta, macar, de sanatate: un ser hranitor pentru varfuri, un spray pentru stralucire etc.

Cum pozezi pentru o fotografie reusita ?

1. Incordeaza-ti bratele !

Din reflex, cand pozam, avem tendinta sa lasam bratele moi pe langa corp si observam ca am iesit straniu si bratele par mai mari decat sunt. Incearca sa le ridici si sa le incordezi putin.

3. Tine-ti mainile ocupate

Incearca sa tii o cana de cafea, sau o geanta. Iti poti atinge chipul, sau parul, orice numai sa nu lasi mainile pe langa corp.

3. Trage umerii inapoi

Vrei sa arati relaxata in poze, si cel mai usor, sa reusesti acest lucru, este sa respiri adanc, si sa-ti rotesti umerii in spate. Acest truc, te va face sa arati si sa te simti mai increzatoare.

5. Acorda atentie parului tau

Daca ai parul lung, il poti da, tot, intr-o parte, sau pe spate in totalitate, sau poate prins, joaca-te si alege ipostaza, care te avantajeaza cel mai mult.

Cum zambesti in poze?

1. Cu siguranta, natural, nu fortat

Relaxeaza-ti muschii fetei, acorda atentie privirii, gandeste-te la ceva ce te face sa zambesti. Practica zambetul in oglinda.

2. Limba in spatele dintilor

Este un truc care functioneaza, mai ales daca zambetul tau are tendinta sa-ti dezgoleasca gingiile. In felul acesta, vei reusi sa ai un zambet natural frumos si controlat.

4. Foloseste un lipstick stralucitor, in culori pastelate.

Un lipstick inchis la culoare, iti va face buzele sa para mai subtiri, si are efect de imbatranire asupra chipului ta, iti timp ce unul pastelat ,te va lumina si te va pune in valoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.