Carbune activ pentru un ten mai curat si mai luminos!

Daca si tu te confrunti cu puncte negre in zona T, si pori dilatati, includerea carbunelui activ, in ritualul tau de frumusete este un pas inainte, pentru tenul pe care ti-l doresti.
O masca rezultata din incorporarea carbuneleui activ, cu bicarbonat de sodiu, faina de orez, cateva picaturi de ulei de migdale/jojoba, are drept consecinta o curatare delicata a tenului. Rezultatul: vei obtine o piele revigorata, curata si fara iritatii.
Masca absoarbe excesul de sebum si inchide porii dilatati. Uleiul de migdale/jojoba patrunde in piele si o hidrateaza, fara a o lasa grasa.
Daca bicarbonatul de sodiu iti irita pielea, inlocuiesti cantitatea, cu extra faina de orez sau cu pudra de ghimbir. Aplica masca, evitand zona ochilor, asteapta 10-15 minute si clateste cu apa si sapun natural.

Ingrediente:
-2 linguri de sapun lichid natural
-1 lingura de ulei de migdale/jojoba, sau vitamina E, lichida
-2 linguri de faina de orez
-1 lingura de bicarbonat de sodiu/pudra de ghimbir
-2 linguri de pudra de carbune activ
-2-3 picaturi de ulei esential de lavanda (optional)
Instructiuni:
1. Intr-un bol, amesteca sapunul lichid si uleiul. Adauga faina de orez, bicarbonatul si carbunele activ. Continua sa amesteci, pana obtii o pasta omogena. La final, adauga si uleiul de lavanda, daca doresti sa-l folosesti. Depoziteaza mixul rezultatul, intr-un recipient ermetic, si lasa-l intr-un loc uscat si aerisit.
2. Pentru utilizare, umezeste fata, cu putina apa. Ia 1-2 linguri de scrub si maseaza delicat, evitand, zona ochilor, cu miscari circulare. Pentru rezultate mai bune, asteapta 10-15minute, inainte de a clati, pentru a permite absorbtia uleiurilor. Pentru efect de durata, foloseste scrub ul de 2-3 ori pe saptamana.

Daca doresti sa te bucuri de beneficiile carbunelui activ, in tot ritualul tau de frumusete, click aici, pentru cateva variante, de masti, daca nu ai timp sa ti le prepari singura, sau pentru cand nu ai timp, sampon, balsam, gel de dus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.