404 Not Found


nginx
Ce sa NU faci, pentru a avea un par superb! – Pauza La Birou

In cadrul rutinei zilnice, de ingrijire a parului se pot strecura numeroase detalii care ne distrug parul, fara sa ne dam seama. Acorda importanta, urmatoarelor detalii:

FOLOSIREA INSTRUMENTELOR DE STYLING UZATE/NECURATATE

Daca folosesti placa de par, dupa o perioada de folosinta, vei observa ca stratul protector de ceramica se erodeaza. Nu o mai folosi ! Placa de par oricum arde firul de par, daca este folosita constant, cu atat mai mult daca stratul protectiv nu mai este eficient. De asemena, peria de par, dupa anumite utilizari, perii se vor toci. Acest lucru va conduce la incurcarea parului, in timpul coafarii si la ruperea varfurilor.
Curata peria de par la fiecare utilizare. Instrumentele de par, daca nu sunt curatate reprezinta mediul perfect pentru germeni si reziduuri pe care nu le doresti pe parul tau. O data pe luna, curata peria de par cu bicarbonat de sodiu si apa, lasa sa se inmoaie, apoi spal-o si clateste-o bine. Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient pentru a elimina uleiurile si produsele de styling care raman blocate intre perii periei.

https://www.babyliss-romania.ro/produse/pentru-ea/placi-de-indreptat-parul

FOLOSIREA ELASTICULUI DE PAR

Elasticul de par, mai ales daca iti prinzi parul foarte strans, degradeaza firele. Atunci cand vrei sa iti strangi parul opteaza pentru clesti sau agrafe.

FOLOSESTI PRODUSE CU PREA MULTE CHIMICALE

Din dorinta de a avea un par frumos si ingrijit avem tendinta sa investim mereu in tot felul de produse destinate podoapei capilare, de la produsele de baza: sampon, balsam, masca, la produse care ne promit un styling perfect. Solutia: citeste cu atentie etichetele, opteaza pentru produse fara parabeni sau produse naturale.
Iata cateva exemple pentru fiecare tip de produs de care are nevoie parul tau :

SETEZI O TEMPERATURA PREA RIDICATA LA APARATELE DE STYLING

Excesul de caldura usuca parul, il lasa tern, fara stralucire si conduce si la despicarea varfurilor. Instrumentele de coafat trebuie folosite la o temperatura cat mai scazuta posibil. De asemenea este foarte important ca parul sa fie perfect uscat atunci il coafam, pentru a evita ruperea acestuia.

NU FOLOSESTI PROTECTIE IMPOTRIVA CALDURII

Un spray de protectie impotriva caldurii este foarte important pentru a preveni degradarea parului, din cauza stylingului. Orice instrument de coafat, pe baza de caldura, usuca parul. Un astfel de produs va conferi parului hidratarea de care are nevoie.

NU TUNZI PARUL IN MOD REGULAT

Varfurile despicate sunt un indicator bun ca e momentul pentru o programare la salon. In timp, varfurile despicate tind sa se divizeze tot mai mult, slabind firul de par, iar aspectul coafurii nu va fi unul atractiv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.