404 Not Found


nginx
Greseli de MAKE-UP care te imbatranesc! Afla ce trebuie sa faci pentru un look plin de prospetime si tinerete! – Pauza La Birou

Folosesti prea mult make up

Make-up-ul, cand este folosit corespunzator ne poate evidentia partile bune si poate masca, partile mai putin bune si poate ajuta orice femeie, sa para mai tanara. In general, cu cat aplici mai mult machiaj, cu atat vei arata mai in varsta.

Nu folosesti primer

Aplicarea make up ului, direct pe ten, fara a folosi un primer inainte, accentueaza imperfectiunile pe care incerci sa le ascunzi- ten uscat, pori mariti, etc.
Pentru ca un make up sa ne puna in valoarea, pe langa rutina de ingrijire care trebuie sa includa o exfoliere a tenului si hidratare intensa, trebuie sa folosim si un primer. Un strat subtire de baza de machiaj, pe baza de silicon, poate umple porii si liniile fine, pentru un machiaj perfect.

Click aici si alege primer ul potrivit tenului tau 

Nu folosesti fondul de ten potrivit

Un fond de ten nepotrivit scoate in evidenta ridurile fine pe care vrei sa le ascunzi. Daca ai pielea uscata, cauta un fond de ten hranitor pe baza de glicerina, care sa te ajute sa conturezi un look proaspat, nu unul uscat si pudrat.
Nu fi retinuta sa schimbi fondul de ten. De multe ori ne obisnuim cu un produs si il folosim la nesfarsit, dar trebuie sa tii cont ca nevoile tenului tau se schimba. Ceea ce i se potrivea tenului tau la 20 de ani, nu va mai avea acelasi efect la 30.

Click aici pentru fondul de ten potrivit oricarui tip de piele

Exagerezi cu pensatul

Cu cat sprancenele tale sunt mai subtiri, cu atat vei arata mai in varsta. Apeleaza la profesionistii in domeniu sa-ti dea o forma care-ti avantajeaza fizionomia si limiteaza-te la a pensa firele care cresc in afara acestui contur.

Folosesti ruj/lip gloss in culori mate sau inchise la culoare

Rujurile mate nu sunt emoliente si vor crea imaginea unor buze lipsite de hidratare, care vor crea la randul lor un look cu cativa ani in plus.
De asemenea, daca preferi rujurile inchise la culoare, aplica un lip gloss peste, pentru a echilibra duritatea aspectului creat de acestea. Aplicarea culorilor inchise sau mate confera un aspect de subtiere al buzelor, care de asemenea iti adauga niste ani in plus.

Click aici si descopera cele mai feminine nuante 

Nu folosesti culori „calde” pentru make up

Anumite nuante pentru machiajul pleoapelor sau pentru buze au prea mult „gri” in ele. Aceste nuante creaza un look, lipsit de viata. De ex. nuante de maro trebuie sa fie usor indulcite, spre rosu sau cafea cu lapte.

Click aici si descopera nuantele de fard care te pun in valoare

Folosesti glitter make up

Putina stralucire a make up ului, plasata in zone strategice pot aduce luminozitate fatei, dar aplicat peste tot, produce efectul opus.

Click aici pentru iluminatoare care-ti dau un strop de prospetime zi de zi

Nu optezi pentru o stralucire subtila

Bronzatul exagerat, fie ca este la salon, sub imperiul razelor UV, fie obtinut cu ajutorul cremelor autobronzante, poate crea aspectul de piele imbatranita, fara stralucire.
Pentru un ten bronzat sanatos, ai grija sa-l hidratezi corespunzator si este suficient sa aplici un pic de pudra bronzanta iluminatoare, pe pometi, barbtie, marginile fruntii.

Click aici pentru o gama varianta de produse hidratante

Gene „drepte”

Folosirea unui ondulator de gene este un mod simplu de a adauga un pic de tinerete look ului tau si de a da „energie” , privirii tale.

Folosesti un fond de ten prea pal

Odata cu inaintarea in varsta, tenul nostru devin mai palid. Alege o nuanta care nu are o baza spre palid, ci spre rose pentru o stralucire „calda” a tenului.

Conturezi prea mult sprancenele

Daca nu te-a inzestrat mama natura cu niste sprancele dese, e posibil sa ai tendinta sa folosesti prea mult creion. Niste sprancene prea conturate nu vor crea look ul dorit.
Pentru un look natural, foloseste fardurile pentru sprancene.

Nu-ti hidratezi tenul

Odata cu inaintarea in varsta, nivelul hormonilor scade si conduce la uscarea tenului. Nu uita sa-ti hidratezi tenul, atat inainte de culcare, cat si inainte de aplicarea primer ului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.