404 Not Found


nginx
Produsele de ingrijire a parului care nu trebuie sa-ti lipseasca! – Pauza La Birou

Fiecare femeie testeaza o multime de produse de ingrijire a parului, pana in momentul in care gaseste ceea ce i se potriveste, asta in materie de sampoane, de balsamuri, masti de par. Fie ele din zona naturista sau fara parabeni, fie din oferta produselor profesionale.
Dar pe langa acestea, care sunt produsele pe care trebuie sa le ai, pentru a te asigura ca te arati lumii, in fiecare zi cu un par impecabil?

1. Heat-protection
Deja stim teoria, ca atunci cand folosim diferite instrumente de styling pe baza de caldura, e un MUST sa folosim produse care sa ne protejeze parul, pentru a nu-l degrada, in timpul rutinii de coafare.
Poti opta pentru un spray cu protectie termica si pulverizezi continutul, pe intreaga lungime a parului, pentru a-l hidrata si a impiedica uscarea acestuia, aparitia varfurilor despicate sau o crema modelatoare, pe care o aplici la fel cum aplici un balsam leave-in.

Notino, esteto, haircare, hiris iti pun la dispozitie o gama extrem de variata.

2. Sampon uscat
Fie ca ai un par cu tendinte de ingrasare si iti este dificil sa-i mentii aspectul fresh, pe parcursul a mai multor zile, fie trebuie sa ajungi la un eveniment imediat dupa munca si ai putin timp la dispozitie, samponul uscat este aliatul tau, pentru a te asigura ca vei afisa un par proaspat.

Oferta 1001cosmetice pentru sampon uscat!

3. Serum pentru stralucire

Pentru un aspect de par sanatos si plin de vitalitate, poti conta pe serum-urile pentru stralucire, care vor atenua aspectul de varfuri despicate si, de asemenea vor hidrata si hrani varfurile uscate.

Comanda pe notino, esteto, haircare, serumul ideal pentru stralucirea parului tau!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.