404 Not Found


nginx
Alegeri si iluzii. Cum am ajuns unde sunt şi cum ajung unde vreau să fiu? by Eldon Taylor – Pauza La Birou

Eldon Taylor si-a dedicat viata studierii mintii omenesti si a obtinut doctorate in psihologie si metafizica. Este filosof, membru al Asociatiei Americane de Psihoterapie si preot non-denominational. Eldon este mentionat in peste 12 publicatii Who’s Who. Cartile si materialele sale audio / video s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume.

Aceasta carte fascinanta continue o cheie importanta. Fie ca esti interest de stiinta gandirii si formarii convingerilor, de modul in care functioneaza mintea ta, de felul in care gandurile iti sunt controlate de altii, de modul in care poti sa-ti indeplinesti adevaratul potential si sa-ti creezi viata pe care ai vrut-o dintotdeauna, sau, la o scara mai mare, de felul in care poti sa faci din lume un loc mai bun, aceasta carte ofera perspective pentru realizarea tuturor acestor lucruri. Simpla ei lectura iti va deschide ochii spre noi universuri de posibilitati. Dupe ce iti vor fi prezentate iluziile in care si prin care traiesc multi oameni, vei alege sa te schimbi, iar punerea in aplicare a oricareia dintre invataturile simple prezentate in aceasta carte te va ajuta sa-ti atingi cel mai inalt potential.

Alegeri si iluzii spune povestea calatoriei unui om in universal mintii omenesti si al ratiunii noastre de a fi. Aventura calatoriei este la fel de palpitanta ca si descoperirile stiintifice. Abordarea lui Eldon Taylor este pragmatica, iar concluziile lui, o inspiratie pentru noi toti. De-a lungul calatoriei, vei auzi povesti fantastice despre interventia divina, vei vedea de ce gandesti si faci ceea ce nu-ti doresti sa faci si vei intelege mesajul foarte clar ca niciodata nu este prea tarziu sa fii fericit si sa reusesti in viata, indifferent de ceea ce ai facut in trecut.

Poti gasi si comanda Alegeri si iluzii pe:

carturesti.ro

cartepedia.ro

elefant.ro

libris.ro

librariadelfin.ro

librex.ro

emag.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.