404 Not Found


nginx
Gateste sanatos pentru familia ta cu aparatele de gatit Crock-Pot – Pauza La Birou

Crock-Pot Romania iti pune la dispozitie aparate exceptionale de gatit pentru a oferi familiei tale, o masa delicioasa, in fiecare zi.

SlOW-COOKER-ul îți oferă flexibilitatea și libertatea de a găti mâncărurile preferate pe parcursul zilei, fiind nevoie doar să pregătești și să aranjezi ingredientele dimineața, înainte de a pleca de acasă.

De exemplu, pentru rețetele cu carne, odată atins punctul de fierbere, timpul total de gătire a mâncării, pentru a atinge potențialul maxim de aromă și textură, depinde de mărimea bucății de carne și de felul în care aceasta este tăiată.

Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să gătești mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele dorite și aparatul de gătit electric slow cooker CROCK POT se ocupă de restul, fără supraveghere.

Curățarea vasului ceramic se face foarte ușor, inclusiv în mașina de spălat vase, acesta putând fi folosit și pentru servirea mâncării, alături de capacul din sticlă termorezistentă, de asemenea ușor de curățat în mașina de spălat vase.

Pentru variantele Slow Cooker, CLICK AICI si alege varianta potrivita bugetului si stilului tau de viata.

MULTICOOKER-ul il gasesti in doua variante:

Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot:Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune dispune de patru moduri de gătit sub presiune cu ajutorul cărora vei petrece mai puțin timp în bucătărie. Aparatul de gătit prepară în același vas mai multe tipuri de ingrediente. Iar in plus, beneficiezi de funcția de gătire lentă cu care poți aborda mese savuroase și gustoase, dar care își păstrează mult mai bine nutrienții. De asemenea, folosind funția de gătire a orezului, acesta este gata într-un timp record și este delicios de gustos.

Slow & Multicooker Digital 5.6L Crock-Pot:
Niciodată nu va mai trebui să folosiți mai multe tigăi, deoarece acest aparat de gătit Slow & Multicooker nu numai că gătește lent, precum toate celelalte Crock-Pot, ci și sautează, gătește la aburi, rumenește și coace! Vei putea pregăti mâncăruri delicioase care necesită metode de pregătire diferite, cu un singur aparat de gătit.

Cu cele 5 funcții inteligente veți putea să pregătiți rapid și convenabil orice fel de mâncare. Mai mult, veți putea pregăti și o pâine proaspătă, chiar de acasă. Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să gătești mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele dorite și aparatul de gătit slow & multicooker CROCK POT se ocupă de restul fără supraveghere.

Slow & Multicooker este perfect pentru orice bucătărie. Are un aspect elegant și și poate fi montat în diferite locuri. Caracteristicile combinate ale unui multicooker și ale unui slow cooker îl fac ideal atât pentru începătorii în arta gătitului, cât și pentru cei pasionați.

Click aici pentru retete savuroase pe care le poti gati cu ajutorul aparatelor Crock-Pot!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.