Atunci când vrei să îți vopsești părul, alegerea unei vopsele de păr poate fi una chiar dificilă, având în vedere că pe piață există atât de multe variante de vopsea. Mai mult, trebuie să te documentezi care este cea mai bună marcă de vopsea de păr, care este vopseaua potrivită pentru tipul tău de păr și dacă să te vopsești acasă sau la salon.

Noi am pregătit pentru tine un ghid complet care îți va răspunde multor întrebări. Vei afla care sunt cele mai bune mărci de vopsea profesională de păr, care este diferența între o vopsea profesională de păr și una din comerț, ce vopsea de păr să alegi dacă te vopsești acasă sau la salon, ce recomandă experții și care sunt cele mai bune nuanțe de vopsea în funcție de culoarea părului tău.

De ce vopsea de păr profesională versus comerț?

Orice stilist îți va spune că vopseaua din comerț nu se compară cu cea profesională. Deși vopseaua de păr din comerț conține oxidanți mult mai puternici, nu rezistă pe păr la fel de mult precum o vopsea profesională. Vopseaua de păr profesională are un pigment mai bun, pătrunde puternic în firul de păr, ceea ce îi mărește rezistența culorii în timp. În plus, vopseaua de păr profesională are și factor de protecție.

Experții îți recomandă să folosești o vopsea profesională mai ales atunci când vrei să îți deschizi culoarea părului cu mai mult de două nuanțe.

Comparativ cu vopseaua de păr din comerț, vopseaua profesională de păr este disponibilă într-o gamă mult mai variată de nuanțe, ceea ce îți va permite să obții culoarea dorită.

Așadar, chiar dacă alegi să te vopsești singură acasă, optează pentru o vopsea profesională de păr pentru a avea un rezultat similar cu cel de la salon.

Iată cele mai importante cinci criterii de alegere a unei vopsele de păr de calitate:

Durabilitatea și rezistența la spălarea părului

Dacă te întrebi ce vopsea de păr rezistă cel mai mult pe păr, vopseaua de păr profesională este mai performantă și își face datoria mult mai bine decât cea din comerț.

Pigmentul din vopseaua de păr profesională intră puternic în firul de păr, astfel încât nuanța obținută va rezista mult mai mult timp pe păr decât în cazul unei vopsele din comerț.

Există mai multe tipuri de vopsea de păr, în funcție de durabilitate și rezistență la spălare:

Colorare temporară pentru atunci când vrei să încerci o culoare sau nu vrei să te vopsești permanent. Poți folosi coloranți sau creme nuanțatoare pentru intensificarea culorii naturale sau obținerea unei noi nuanțe pentru părul tău. Durează, de regulă, până la 6 spălări, așadar, dacă nu îți place nuanța, vei scăpa ușor de ea.

Acest tip de vopsea este cel mai puțin rezistent pe păr, nu acoperă firele albe și nu este disponibilă într-o varietate foarte mare de nuanțe. În plus, șatenele sau brunetele nu vor putea încerca nuanțe mai deschise.

Colorarea semi-permanentă este ideală atunci când nu ești convinsă de nuanța pe care o dorești și vrei să testezi înainte de a te vopsi permanent. Se aplică ușor și rezistă la spălare mai mult decât vopseaua temporară, până la 28 de spălări. În cazul acestei vopsele poți încerca nuanțe cu până la trei tonuri diferență, iar primele fire albe pot fi acoperite. Acest tip de vopsea este disponibil în mai multe nuanțe decât cea temporară.

Colorarea permanentă a părului este cea mai frecventă metodă utilizată de femei pentru a-și schimba culoarea părului sau pentru acoperirea eficientă a firelor albe. Vopseaua profesională permanentă de păr te ajută să obții nuanța de păr care va rezista cel mai mult dintre toate variantele. În plus, o vopsea profesională permanentă te ajută să obții nuanțe de păr pe care nu le poți obține cu celelalte tipuri de vopsea de mai sus.

Gradul de protecție al formulei

În ultimii ani, cea mai nouă tendință din industria vopselelor pentru păr o reprezintă cele fără amoniac, cu formule care nu “ard” părul, preferabil cât mai organice. Așadar, mai toate marile branduri care fabrică acest tip de produs, au adăugat în portofoliul lor și o vopsea fără amoniac.

Unul dintre cele mai renumite branduri de vopsea pentru păr, Londa Professional, are o gamă de vopsea semi-permanentă fără amoniac, Color Switch. Această gamă are șapte nuanțe în culori moderne, nu conține amoniac și peroxid, nu necesită oxidant, poate rezista până la 20 de spălări, iar culoarea se estompează treptat.

Vopsea Londa Professional – Disponibilă AICI!

Un alt brand renumit, Alfaparf Milano, are o gamă de vopsea permanentă fără amoniac, Alfaparf Precious Nature, cu acțiune de protecție a culorii. Este îmbogățită cu lapte de orez și zahăr și este disponibilă în nuanțe diferite. Are o putere de acoperire a firelor albe de 100%.

Vopsea Alfaparf Milano – Disponibilă AICI!

Reține că ingredientele sintetice și de slabă calitate dintr-o vopsea nu lasă părul să respire, pot irita pielea de pe cap, iar în timp pot degrada firul de păr, făcându-l mai fragil și predispus la rupere.

Gradul de acoperire al firelor albe

În ceea ce privește gradul de acoperire, vopseaua care acoperă cel mai eficient firele albe este cea cu colorare permanentă. Aici poți opta pentru o variantă cu sau fără amoniac. Chiar și o vopsea buna fără amoniac poate acoperi 100% firele albe de păr.

Vopseaua cu colorare semi-permanentă poate acoperi doar primele fire de păr alb. Așadar nu te baza pe acest tip de vopsea dacă ai multe fire mature de păr alb.

În cele din urmă, vopseaua cu colorare temporară nu acoperă deloc firele albe, aceasta fiind potrivită doar pentru intensificarea culorii naturale sau obținerea unei noi nuanțe a părului.

Cum deschide parul: Cantitatea de amoniac si calitatea Oxidantului

Amoniacul este un ingredient extrem de controversat când vine vorba de compoziția unei vopsele de păr. Acesta are rolul de a elimina culoarea naturală a părului, dar poate, în același timp, să distrugă firul de păr dacă vopsirea nu este făcută corect sau dacă produsele de colorare nu sunt de calitate.

Dacă alegi să îți vopsești părul acasă, alege o vopsea și un oxidant de calitate pentru a te asigura că vei obține nuanța de păr dorită.

În ceea ce privește oxidantul, poți opta pentru unul gata preparat, din comerț, care are concentrații de 3%, 6% sau 9%, care ulterior se amestecă cu o pudră decolorantă până se omogenizează.

Pe de altă parte, un oxidant profesional conține agenți de protecție a părului, care vor îmbunătăți calitatea de oxidare. Ar trebui să știi că, dacă vrei să folosești o vopsea de păr profesională, aceasta de regulă nu vine la pachet cu oxidantul. Așadar va trebui să știi ce tip de oxidant să folosești.

1.5%-3%
Dacă ai părul moale și fin sau dorești să își deschizi părul cu o nuanță, îți recomandăm o concentrație a oxidantului de 1.5% și 3%.

6%Pentru a-ți deschide părul cu 1-2 nuanțe optează pentru un oxidant cu 6% concentrație.

9%
Dacă părul tău este normal și vrei o decolorare mai intensă, poți folosi o concentrație de până la 9%, care îți va deschide părul cu 2-3 nuanțe.

12%
Pentru un păr des și aspru se poate folosi o concentrație de 12%, dar numai în saloanele profesionale. Această concentrație este recomandată pentru o diferență de 3-4 tonalități.

Londa Professional, de exemplu, are o gamă de oxidanți sub formă de emulsie sau cu formulă cremoasă, cu următoarele concentrații: 1,9%, 3%, 4%, 6%, 9% și 12%. Oxidantii cu concentrație de 1,9% si 4% se folosesc împreună cu vopseaua semi-permanentă, pe când celelalte concentrații se folosesc pentru vopseaua permanentă.

Oxidanți Londa- Disponibili AICI!

Brandul

Câteva sfaturi despre cum brandul contează, despre renumele și inovația pe care le aduc mărcile profesionale.

Atunci când alegi o vopsea de păr, producătorul joacă și el un rol foarte important. Cel mai sigur ar fi să alegi un brand cunoscut, care are în portofoliu și vopsele profesionale. În acest caz, te poți baza pe calitatea produselor, pentru că acestea au fost create în laboratoare de renume, au fost testate și validate de o plaja largă de consumatori.

În plus, mărcile profesionale care produc vopsea de păr caută întotdeauna să vină cu ceva nou pe piață, să inoveze și să își îmbunătățească calitatea produselor și a ingredientelor.

Aruncă un ochi și la mărcile de vopsea de păr folosite prin saloanele profesionale. Poți să fii sigură ca hairstyliștii folosesc doar cele mai bune vopsele profesionale de păr. Inspiră-te și caută în magazinele online vopseaua pe care vrei să o folosești.

Iată câteva exemple de branduri renumite pentru vopseaua lor de păr profesională: L’Oreal Professionnel, Wella Professionals, Londa Professional, Schwarzkopf Professional, Matrix, Alfaparf Milano, Joico, Keune.

Topul celor mai bune mărci de vopsea de păr profesională:

  1. L’Oreal Professionnel
    L’Oréal Professionnel este un brand francez renumit, ce face parte din grupul L’Oréal, companie fondată în anul 1909 de către tânărul chimist Eugène Schueller. Acesta a creat o vopsea a cărei formulă a devenit foarte apreciată de către stiliștii din Paris. Așadar, brandul L’Oréal este prezent de peste 100 de ani pe piața de beauty și ajută milioane de consumatori să obțină culoarea de păr dorită.

Brandul se află pe piața din România de peste 21 de ani și este preferat de foarte mulți consumatori pentru că se găsește într-o gamă variată de nuanțe, formula vopselei este îmbogățită cu ingrediente nutritive și asigură o culoare intensă și de durată. Mai mult, produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Brandul L’Oréal Professionnel are următoarele game de vopsea profesională pentru păr:

L’Oréal Professionnel Majirel

Vopseaua de păr L’Oréal Professionnel Majirel oferă părului o culoare intensă și o strălucire deosebită.

Caracteristici:

Hidratează și hrănește firul de păr
Culoarea își păstrează pentru mai mult timp aspectul
Obții o culoare intensă și rezistentă
Decolorează cu câteva tonuri
Este disponibilă în 128 de nuanțe.

L’Oréal Professionnel Inoa ODS

Vopseaua de păr L’Oréal Professionnel Inoa este o vopsea fără amoniac și fără miros ce oferă o experiență unică de colorare a părului. Oferă părului reflexii naturale, o strălucire fantastică și o acoperire perfectă.

Formula sa cu tehnologia ODS (Oil Delivery System) ajută la optimizarea sistemului de colorare a părului.

Caracteristici:

Culoare vibrantă și rezistentă
Părul își păstrează aspectul pentru o perioadă lungă de timp
Decolorează părul cu până la 3 tonuri
Este disponibilă în 134 de nuanțe

  1. Wella Professionals
    Wella Professionals este un brand premium de îngrijire a părului cu o experiență de 140 de ani, cu un portofoliu larg de produse de calitate, disponibile în peste 150 de țări.
    Wella Professionals este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața vopselelor de păr, acestea fiind caracterizate prin eficiență și calitate.

Wella Koleston Perfect

Wella Koleston Perfect disponibila AICI!

Vopsea crema permanenta cu putere de acoperire 100% a firelor albe.

Rezultatele vor fi conform asteptarilor, culorile sunt intense, vibrante, iar paleta unica de nuante de blond, natural, castaniu, roscat si mix-tonuri iti vor permite sa alegi culoarea potrivita stilului tau.

Beneficii:

Putere mare de deschidere (pana la 5 trepte), dar in acelasi timp delicat cu parul, datorita tehnologiei Triluxiv Culori permanente bogate, rezistente si vibrante.
Peste 100 de nuante grupate in 6 familii de culori.
Pana la 100% acoperire a firelor albe. Poti realiza colorare ton pe ton, inchidere sau deschidere cu pana la 5 trepte.
Culoare uniforma si stralucitoare de la radacini pana la varfuri.
Pentru rezultate exceptionale in colorare specialistii recomanda folosirea vopselei crema Koleston Perfect impreuna cu oxidantul Welloxon ca a fost special creat pentru acest tip de vopsea.
Vopseaua nu vine insotita de oxidant. Acesta se achizitioneaza separat, astfel, in functie de procedura dorita puteti alege concentratia potrivita: 6%, 9%, 12%.

Wella Professionals Illumina

Wella Illumina Color o gasesti disponibila AICI!

Wella Professionals Illumina Color vopsea de par permanenta are o formula creata special pentru a hrani parul, pastrandu-i luciul si frumusetea naturala.

Wella Professionals Illumina Color este alegerea potrivita daca vreti o culoare intensa si o acoperire de pana la 100% a firelor de par albe.

Produsele din aceasta colectie ofera o gama variata de culori.

Pentru rezultate exceptionale in colorare, vopseaua crema Wella Illumina Color se foloseste impreuna cu oxidantul Welloxon Perfect.

Beneficii:

culori pure, luminoase, pentru un aspect natural si tineresc,
– MICROLIGHT – tehnologia patentata ILLUMINA COLOR protejeaza cuticula astfel incat sa mentina claritatea culorii,
Acest lucru permite luminii sa treaca prin firul de par, reflectand din interiorul firului de par toate culorile spectrului.

– cu pana la 70% mai multa reflexia a luminii,
-protectie superioara a parului,
– Acoperirea cu pana la 100% a firelor albe ,
– Culoare uniforma de la radacina pana la varf.

Utilizare:

Amestecati intotdeauna culoarea ILLUMINA COLOR cu oxidant Welloxon Perfect de 6, 9 sau 12%.

  1. Londa Professional
    Londa Professional este un brand renumit atat la nivel international cat si in tara, fiind de peste 40 de ani partenerul stilistilor de succes din Romania.

Pentru Londa Professional, un parteneriat de succes inseamna traditie, incredere, relatii individuale si sustinere locala astfel incat sa ajute stilistii sa fie cei mai buni, iar saloanele sa inspire. Produsele si serviciile Londa sunt simple dar atractive, de inalta calitate dar accesibile, sunt profesionale dar intuitive.

Vopsea profesională de păr Permanentă Londacolor

Vopseaua Londacolor disponibila AICI!

Vopseaua permanenta LONDACOLOR acopera pana la100% parul alb si creeaza rezultate uniforme de culoare pe lungimi si varfuri.

Coloreaza ton pe ton si inchide sau deschide pana la 2 trepte de culoare.

Culorile vibrante si durabile au la baza formula Extra Rich Crème cu microsphere Vitaflection.

Mod de utilizare:

Vopseaua permanenta se amesteca cu oxidantul Londacolor de concentratie 6%, 9% sau 12% , in proportie de 1:1.

Nu spalati parul inainte si folositi manusi atunci cand aplicati. Nu utilizati recipient sau instrumente din metal.

Londacolor Mixton Vopsea Demi Permanenta

Vopseaua Londacolor Mixton disponibila AICI!

Vopseaua demi permanenta Londa Color Professional Mixton este o vopsea profesionala, pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal.

Londa Color Professional are o formula creata special pentru a hrani parul, pastrandu-i luciul si frumusetea naturala.

Produsele din aceasta colectie ofera o gama variata de culori.

Pentru rezultate exceptionale in colorare, vopseaua demi permanenta crema Londa Color Professional se foloseste impreuna cu oxidantul Londa Color demi permanent.

Caracteristici:

Nu contine amoniac.
Rezista pana la 24 de spalari.
Acoperire cu pana la 50% a firelor albe.
Extra Rich Crème cu ceara naturala si Keratina, confera stralucire exceptionala, suplete si tinerete parului.

Mod de utilizare:

Amestecati intotdeauna culoarea Londa Color cu oxidant Londa Color de 1,9 sau 4%.
Proportie recomandata de amestec 1:2 (exemplu: 60g nuantator Londa Color + 120g oxidant Londa Color).

Se aplica pe parul uscat, nespalat.

Timp de actionare:

30-45 minute

Alegerea oxidantului:
Pentru nuantele ton pe ton: 1,9% (10 vol.)
Pentru acoperirea firelor albe folositi: 4% (15 vol.)
Clatire:
Clatiti bine cu apa calda apoi folositi samponul Londa Color Radiance cu Balsam Londa Color Radiance si tratament Londa Color Radiance.

  1. Alfaparf Milano
    Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano – profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.

Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.

Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.

Alfaparf Pigments – Pigmenti puri ultraconcentrati

Alfaparf Pigments disponibil AICI!

Pigmentii Ultra Concentrated Pure Pigment – Alfaparf Milano se pot adapta la orice pH, fiind astfel utilizati eficient in toate serviciile – vopsit, tratamente cu cheratina, tratamente cu sampon, balsam sau masca, fiind compatibili cu:
1) apa – rezulta corectarea culorii (re-pigmentare)/ plus un aport maxim de stralucire;
2) vopsea – rezulta stimularea sau crearea de noi nuante;
3) cheratina – pentru intensificarea, imbogatirea si corectarea culorii initiale a firului de par;
4) masca de par – pentru prima colorare a parului natural; astfel se adauga reflexe si se reimprospateaza culoarea naturala a parului;
5) sampon, masca sau fiola tratament – pentru tratamente profesionale, complete, de ingrijire, reimprospatare si colorare a parului;
6) produsele din gamele profesionale Lisse Design sau Hydratexture Alfaparf Milano – pentru servicii complete de remodelare, intensificare, reimprospatare si colorare;
7) produsele din gama Semi di Lino si S4U (spuma sau gel) Alfaparf Milano – cu scopul de a particulariza orice tip de styling sau coafuri, adaugandu-le acestora un plus de culoare.

Daca adaugati o cantitate optima de pigment in amestec, poate fi folosit atat pe parul natural, cat si pe cel vopsit sau alb, cu efect in accentuarea anumitor nuante, adaugarea altora noi, corectarea celor nedorite, si in plus produsul adauga parului un plus de stralucire.

Alfaparf EOC Cube Vopsea permanenta 3D Tech

Alfaparf EOC disponibil AICI!

Evolution of the Color este noua vopsea permanentă oxidativă lansată de ALFAPARF MILANO.
Cu ajutorul tehnologiei exclusive CUBE 3D TECH garantează performanţe nemaîntâlnite în serviciul de colorare profesională: culoare rezultată excelentă şi îngrijire maximă a părului în timpul vopsirii.

Tehnologia în 3 dimensiuni: 3 componente exclusive în 3 faze succesive.

Sistemul MLV (MULTI LAMELLAR VEHICLE) protejează pigmenţii de culoare în timpul amestecării, împiedicând oxidarea lor înainte de aplicare. Pigmenţii neoxidaţi fiind mai mici pătrund adânc în firul de păr, şi în cantitate mai mare, chiar şi atunci când cuticula este foarte puţin deschisă.

Acidul hialuronic formează un inveliş în jurul firului de păr ce permite o distribuţie uniformă a culorii şi aderenţă maximă pe păr. Ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare a părului.
Micropigmenţii pătrund în fibra capilară şi se reunesc în molecule mari şi structurate, care se fixeaza în cortex.

După 12 spălări, nuanţa Evolution of the Color este cu 19% mai intensă decât nuanţele competitorilor.

Evolution of the Color3 acoperă părul alb mai bine decât vopseaua competitorilor în peste 89% din cazuri.

Catifelare:

Păr cu 67% mai ușor de pieptănat faţă de competitori. +73% păr mai uşor de pieptănat, faţă de părul natural.
Elasticitate: părului la nivelul maxim al pieţei. +12% mai STRĂLUCITOR faţă de competitor Pentru crearea de contraste de culoare pe o bază închisă sau mediu-închisă (nuanţe de la 1 la 6, natural sau vopsit), în 15-20 de minute, fără decolorare.
Utilizare: Raport de diluţie – 1:1,5; utilizaţi cremă oxidantă Oxid’O în funcţie de intensitatea dorită a culorii.

Alfaparf Color Wear Vopsea fara amoniac demi permanenta

Alfaparf Color Wear disponibil AICI!

Datorită:
– extractelor de plante pigmentatoare continute (Sofranul, Indigoul şi Rubbia tinctorum), reflexele au rezistenţă inegalabilă,
– taninului – un agent natural de fixare, leagă culoarea de fibra capilară, prin acelaşi proces utilizat pentru fixarea culorilor pe ţesături, conferind culorii o durabilitate mărită cu 30%
– concentraţiei mari de principii naturale din formula produsului, lasa părul extrem de neted şi moale.

Datorită lipsei de amoniac Color Wear actioneaza ca un tratament pentru păr pe durata vopsirii.
– Un parfum special de buchet floral, cu note de vanilie şi lemn preţios ce vor face din procesul de colorare unul extrem de plăcut.

Când folosiţi Color Wear:
-Ori de câte ori se doreste o colorare fără amoniac
-Pentru a da reflexe la modă părului natural
-Pentru a da luminozitate şi intensitate culorii naturale a părului
-Pentru a acoperi firele de păr alb, până la100%
-Pentru a nuanţa şuviţele sau părul decolorat de soare
-Pentru a uniformiza culoarea, pe toată lungimea părului
-Pentru a reîmprospăta culoarea şi strălucirea părului tratat chimic şi lipsit de strălucire
Paleta Color Wear contine 47 nuante extraordinare:
– Intensificatori: pigmenţi concentraţi care utilizati în amestec cu nuanţele creative conferă culori mai intense.
– Clear Gloss: se utilizează în amestec cu nuanţa aleasă pentru a dilua intensitatea culorii; dacă utilizaţi produsul ca atare, este un adevărat tratament de înfrumuseţare care dă luminozitate părului lipsit de strălucire, tratat chimic sau natural.olor Wear Vopsea fara amoniac demi permanenta

Alfaparf Precious nature – Vopsea permanenta fara amoniac

Alfaparf Precious Nature disponibil AICI!

Vopsea permanenta fara amoniac Natural Castana cu actiune de reparare.
Vopsea disponibila in nuante diferite imbogatita cu lapte de orez si zahar.
Un rezultat de culoare care arată proaspăt, chiar și după o lună!
Tonuri nealterate, rezistente la plajă.
Strălucire dublă.
Foarte ușor de pieptănat, din ce în ce mai ușor de la un serviciu de colorare la altul.
100% acoperire de păr alb.
Putere de deschidere până la 3 trepte.

Mod de utilizare:
Amestecati intr-un recipient nemetalic, 60 de grame vopsea cu 90 ml oxidant (proportie amestec 1:1,5).
Timp de actionare: 45 de minute.

Cece of Sweden
Cece of sweden este o vopsea de colorare permanenta a parului, de cea mai inalta calitate.
Colorare cu vopsea medicala profesionala cu continut de vitamina C si aspirina.
Formula sa bogata in vitamina C mentine parul mereu stralucitor si culoarea rezistenta in timp dandu-i un aspect sanatos.
Bogata in pigment superior, Cece – vopsea permanenta a asigura intotdeauna acoperirea perfecta chiar si a parului alb.

Beneficii:
Ofera o paleta de culoare diversa de la tonuri calde pana la tonuri reci, nuante de roscat , blond special tonuri de violet saturat.
Permite obtinerea unei culori uniforme cu rezistenta crescuta la spalare.
Ofera culori intense, vibrante si profunde.
Are cantitatea de amoniac redusa cu 40% fata de alte branduri de pe piata.
Acopera excelent FIRUL DE PAR ALB datorita pigmentilor dubli pe care ii are in continut.
Consistenta cremoasa asigura realizarea unui amestec omogen cu oxidanti.
Continut cantitativ generos 125 ml care se poate amesteca in proportie de 1:1 / 1:1,5 /1:2 rezultand 250 ml/312 ml/respectiv 375 ml amestec de vopsea.
Timpul de actiune poate varia intre 35 -60 min.
Oxidantul se achizitioneaza separat.
Pentru deschiderea maxima a tonalitatii parului natural se pot folosi blondurile speciale.

Acestea asigura o deschidere a firului de par pana la 5 trepte.
CECE of Sweden SENSE Vopsea permanenta fara parabeni

Vopseaua Cece Of Sweden disponibila AICI!

Are concentratie dubla de pigmenti fapt ce determina rezistenta in timp a culorii, iar amoniacul a fost inlocuit cu apa amoniacala si NU CONTINE PARABENI.
Continutul vopselei Cece SENSE vopsea permanenta 125 ml este plin de ingrediente folosite in industria alimentara si extrase de origine vegetala.
In compozitia vopselei Sense mai regasim Vitamina C ca si antioxidant, MATASE HIDROLIZATA pentru netezirea firului de par, ACID SORBIC folosit in industria cosmetica, RESORCINOL pentru fixarea culorii.

Aceasta vopsea permanenta crema de la Cece of sweden SENSE este de fapt un sistem complex de colorare profesionala care ofera o culoare bogata, stralucitoare cu rezultate de lunga durata.

Din vasta gama de 73 tonuri se pot crea si obtine nuante fascinante de blonduri elegante ,umbre de cupru cald, rosu senzual si marouri luxuriante.
Cece of sweden SENSE asigura acoperire de 100% a firului de par ALB si ofera posibilitatea de deschiIn amestec cu crema oxidanta vopseaua crema Cece SENSE se transforma intr-o masa cremoasa care patrunde perfect in firul de par, creand culori care reflecta exact culorile din catalog.

CECE of Sweden Vopsea permanenta Mixed Tone de la 3 la 5 tonuri.

Colorare cu vopsea medicala profesionala cu continut de vitamina C si aspirina.
Formula sa bogata in vitamina C mentine parul mereu stralucitor si culoarea rezistenta in timp dandu-i un aspect sanatos.
Bogata in pigment superior, Cece – vopsea permanenta a asigura intotdeauna acoperirea perfecta chiar si a parului alb.
Beneficii:
Ofera o paleta de culoare diversa de la tonuri calde pana la tonuri reci, nuante de roscat , blond special tonuri de violet saturat.
Permite obtinerea unei culori uniforme cu rezistenta crescuta la spalare.
Ofera culori intense, vibrante si profunde.
Are cantitatea de amoniac redusa cu 40% fata de alte branduri de pe piata.
Acopera excelent FIRUL DE PAR ALB datorita pigmentilor dubli pe care ii are in continut.
Consistenta cremoasa asigura realizarea unui amestec omogen cu oxidanti.
Continut cantitativ generos 125 ml care se poate amesteca in proportie de 1:1 / 1:1,5 /1:2 rezultand 250 ml/312 ml/respectiv 375 ml amestec de vopsea.
Timpul de actiune poate varia intre 35 -60 min.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.