404 Not Found


nginx
SPA la tine acasa: Rasfata-te cu ingrediente naturale! – Pauza La Birou

Din cand in cand, ai nevoie sa rasfeti putin, sa te recompensezi pentru zilele epuizante si care ar fi cea mai buna varianta, daca nu cea care te ajuta sa beneficiezi de un mic SPA la tine acasa?

In primul rand, asigura-te ca ai toate ingredientele de care ai nevoie: lumanari parfumate, petale de trandafiri, capsuni, vin, bomboane de ciocolata, muzica relaxanta si un tratament corporal, a carui reteta o prezentam, in acest articol. Lasa telefonul deoparte si orice te-ar putea distrage si concentreaza-te doar pe propria persoana.

Incepe sesiunea cu un masaj corporal, delicat, folosing cateva uleiuri afrodisiace, pentru masaj: amesteca 50 ml de ulei de migdale, 50 ml de ulei de masline, 4 picaturi de ulei de santal si 4 picaturi de ulei de trandafir. Foloseste amestecul, pentru a masaj delicat, dar ferm si a elibera tensiunea din corp.

Exfolierea este un pas important pentru a obtine o piele curata si hidratata. Poti obtine un scrub folosing urmatoarele ingrediente:

1 cana de zahar brun
50 ml ulei de tarate de orez
O mana de petale de trandafiri
Cate 3 picaturi de : ulei esential de iasomie, ulei de santal si ulei de tuberoza

Amesteca toate ingredientele, foarte bine si pune continutul, intr-un recipient de sticla.
Dupa finaizarea masajului, cu amestecul de uleiuri, poti folosi acest scrub, sa exfoliezi, delicat, pielea corpului, masand circular. Acest masaj, din timpul exfolierii, va imbunatati circulatia sangelui, iar pielea va fi fina si stralucitoare, eliminand celule moarte, de pe suprafata acesteia.

Dupa ce procesul de exfoliere s-a incheiat, ce poate fi mai imbietor, decat sa te relaxezi in cada plina cu uleiuri aromatice si flori. Adauga in apa din cada, cateva picaturi de ulei esential de trandafir, ienupar, santal si iasomie. Intre timp, nu ezita sa savurezi vinul si bomboanele de ciocolata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.