Observăm adesea că o mulțime de doamne întâmpină dificultăți atunci când vine vorba de asortarea unor rochii retro. Cu siguranță nu sunteți singura în această situație și nu trebuie să vă descurajați.

Definirea unui stil retro nu trebuie să fie dificilă.

Când vine vorba de îmbrăcăminte retro, această trebuie aleasă astfel încât să vă simțiți și să arătați bine. Există câteva sfaturi încercate și adevărate pe care am ales să le expunem în acest articol. Alegeți care sfaturi vi se potrivesc cel mai bine și lăsați-vă imaginația creativă să descopere și să se bucure!

Alege articole vestimentare care arată precum tendințele actuale și care reflectă stilul tău

În ultimul timp, foarte mulți designeri moderni au creat rochii retro și o multitudine de articole vestimentare vintage. De fapt, moda actuală este inspirată aproape în totalitate de stilurile din trecut și se încearcă reinterpretarea acestora.

Înainte de a achiziționa rochii retro pe care să le adăugați în garderoba dumneavoastră, trebuie să vă gândiți la elementele de stil pe care le căutați atât în îmbrăcăminte, cât și în accesorii. Atunci când îmbrăcați rochii retro vă puteți extinde orizonturile vestimentare și, de asemenea, puteți experimenta stiluri diferite.

Alege o coafură și un machiaj contemporan

Pentru a evita să arăți ca și cum te-ai fi teleportat dintr-o altă perioadă, asigurați-vă că aveți o coafură modernă. Puteți încerca un stil elegant, modern, cum ar fi o coadă pony tail, cu un machiaj simplu, care să permită rochiei retro să fie în prim plan.

În multe cazuri, stilurile moderne de păr și machiaj sunt inspirate de aspectul retro, astfel încât poate fi dificil să decideți cum să vă asortați ținuta vintage. Când aveți îndoieli, încercați-le prima dată! Puteți schimba întotdeauna părul și machiajul înainte de a ieși din casă.

În timp ce tendințele moderne de machiaj și coafură vă pot îmbunătăți rapid ținuta retro, stilul clasic este întotdeauna sigur. De exemplu, un ruj clasic nud este perfect și merge bine cu orice aspect retro.

Purtați accesorii contemporane

Pentru o ținută retro reușită, accesorizează-te cu pantofi, bijuterii și / sau genți moderne. Chiar dacă îmbrăcămintea dumneavoastră este vizibil retro, completarea ținutei dumneavoastră cu accesorii contemporane vă va ajuta instantaneu să vă modernizați aspectul. 

Pe site-ul www.felamo.com, găsiți o multitudine de modele interesante de rochii retro.

Dacă alegem să purtăm rochii retro nu înseamnă că trebuie să purtăm haine vechi pentru că articolele vestimentare retro arată grozav și îți oferă o stare de bine. Stilul retro îți pune în valoare originalitatea și este accesibil fiecărei vârste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.