Toate cele patru noi modele din seria iPhone 12 se vor găsi în oferta eMAG și vor putea fi cumpărate la prețuri avantajoase de Black Friday. Fanii Apple pot alege însă și alte modele mai accesibile de iPhone, inclusiv popularul iPhone SE 2.

Seria include patru noi modele de iPhone: o versiune standard, cu un display de 6,1 inci, un iPhone mini, cu ecran de 5,4 inci, dar cu performanțe similare variantei de bază și două modele premium – unul cu ecran de 6,1 și altul cu ecran de 6,7 inci.

Dacă vrei să cumperi unul dintre aceste modele de Black Friday din oferta eMAG, trebuie să folosești un formular de înscriere pe listă, pentru precomandă.

Desigur, poți cumpăra și un alt model de iPhone, pentru că aproape toate vor fi disponibile la un preț foarte avantajos de Black Friday. Iată care sunt recomandările noastre:

iPhone SE 2:

Cu ecran Retina HD de 4,7 inci, cel mai mic model lansat de Apple, urmașul faimosului iPhone SE, este una dintre cele mai bune alegeri.

Compact, ușor de utilizat și cu design deosebit, acest model îți oferă calitatea și performanța garantate de Apple la un preț foarte accesibil.

iPhone SE 2 este o investiție care merită, indiferent dacă vei cumpăra telefonul pentru tine sau pentru a-l oferi cadou unei persoane dragi!

iPhone 11 Pro Max:

Dacă îți dorești un iPhone premium, cu specificații și performanțe deosebite, îți recomandăm să alegi un iPhone 11 Pro Max.

Telefonul are ecran OLED Super Retina XDR de 6,5 inci și o cameră foto triplă pe spate, cu senzori wide, ultra-wide și telephoto.

Rapiditatea și performanța sunt garantate de procesorul A13 Bionic și de cei 4GB de RAM. Telefonul poate să filmeze video 4k, cu gamă dinamică extinsă la 60 fps.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.