Black Friday va aduce și anul acesta reduceri importante în oferta eMAG, inclusiv la laptopurile Apple.

Dacă te numeri printre fanii brandului Apple, dar ai ezitat până acum să-ți cumperi un nou laptop, poți profita de promoțiile de Black Friday.

Iată câteva dintre cele mai bune modele din oferta eMAG, pe care merită să le urmărești, ca să vezi ce reduceri vor fi în cadrul campaniei.

1. MacBook Pro 16″ 

Noul MacBook Pro este cel mai puternic notebook creat până acum de Apple. Are ecran Retina de 16 inci, procesor super rapid Intel i9 cu 8 nuclee, placă grafică dedicată AMD Radeon, 16GB DDR4 și un spațiu de stocare uriaș, de 1TB pe SSD.

Bateria este cea mai mare introdusă până acum pe un MacBook Pro, având o autonomie de 11 ore.

Dacă adăugăm și noua tastatura Magic Keyboard, este evident că acest notebookul profesional este un produs perfect chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

2. MacBook Air 13″ (2020)

Foarte subțire și ușor, ideal să-l iei cu tine oriunde și oricând, acest laptop are ecran Retina, procesor Intel Core i5 cu 4 nuclee, memorie de 8GB și 512 GB stocare pe SSD.

Noua tastatura Magic Keyboard și sistemul Touch ID completează avantajele acestui model, care este realizat din aluminiu reciclat 100%, fiind astfel cel mai ecologic produs Mac.

Bateria rezistă până la 12 ore, prin urmare nu ai de ce să-ți faci griji că nu vei putea să-ți termini proiectul dacă nu găsești rapid o priză.

3. MacBook 12″

Acesta este cel mai ușor și mai compact notebook Mac lansat până acum. Este dotat cu procesor Intel i5 de generația a 6-a, memorie 8GB LPDDR3 și o autonomie a bateriei de până la 10 ore.

Ecranul Retina de 12 inci este din sticlă de la un capăt la altul, pentru a oferi o experiență de vizionare deosebită.

O specificație care îți ușurează foarte mult munca este noul trackpad Force Touch, care oferă un click uniform, indiferent unde apeși.

Acceseaza si:

Lista magazinelor online cu reduceri Black Friday 2023 in Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.