Daca asteptai momentul potrivit sa-l rasfeti pe cel mic, si nu numai, magazinele online au pregatit pentru Black Friday, o multitudine de oferte de nerefuzat.

Prinde cele mai mari reduceri din an pentru copii si mamici!

Afla din acest articol care sunt cele mai recomandate magazine :

Noriel.ro ti-a pregatit reduceri de pana la 70% la jucarii, seturi de constructii, jocuri educative, jocuri interactive, jucarii de exterior, imbracaminte si incaltaminte, carti de povesti, carti pentru parinti, carucioare pentru copii, scaun auto pentru bebe, genti si rucsacuri pentru scutece, genti termice, marsupii, etc.

De o atentie deosebita se bucura sectiunea dedicata bebelusilor unde poti gasi tot cei ai nevoie pentru ingrijirea celui mic: de la jucarii pentru bebelusi, hainute, mancare, la obiecte necesare pentru decorarea camerei bebelusului, scutece, sterilizatoare, biberoane, pompe de san, creme pentru mamica.

Click AICI pentru intreaga oferta noriel!

Pe Nichiduta.ro gasim reduceri la carucioare, mobilier pentru camera copilului, sisteme de siguranta si interfon si videofon, jucarii de exterior, jocuri creative si interactive, scutece, hainute si produse pentru mamici.

Click AICI pentru intreaga oferta nichiduta!

Chicco.ro ofera discount-uri de pana la 70% la masti de protectie pentru copii, carucioare, scaune auto, scaune de masa, marsupii, hainute si incaltaminte, jucarii, accesorii pentru alaptare artificiala si alaptare naturala, cosmetice si produse de ingrijire pentru copil si pentu mamici. De asemenea, in oferta chicco regasesti si produse resigilate si pachete economice.

Click AICI pentru intreaga oferta chicco!

Pe prichindel.ro gasesti oferte cu discount de pana la 30% la hainute si incaltaminte, diverse accesorii pentru copii. Vei gasi foarte utila sectiunea pentru gravide, cu obiecte de imbracaminte pentru gravide, lenjerie intima, modelatoare, etc. Sectiunea de articole pentru bebelusi include produse pentru camera bebelusului, igiena, alimentatie si jucarii.

Click AICI pentru intreaga oferta prichindel!

Bestkids.ro are peste 3000 de produse la preturi accesibile. In oferta sunt incluse: saniute, jucarii interactive, papusi, lego, scaune auto, masini si utilaje, etc.

Click AICI pentru intreaga oferta bestkids!

Bekid.ro are in acest an, reduceri de pana la 70% la haine si imbracaminte, jucarii de interior si exterior, articole pentru mamici, articole pentru camera celui mic, hrana bebelusi, igiena si ingrijire, rechizite scolare, etc.

Click AICI pentru intreaga oferta bekid!

Camerabebelusului.ro ofera reduceri de pana la 45% si diverse pachete promotionale. Gasesti inclus in oferta lor: jucarii, haine pentru copii si pentru bebelusi, articole pentru botez, produse de ingrijire si igiena (port bebe, accesorii pentru servirea mesei, accesorii pentru baita, mese de infasat, halate si prosoape), mobilier pentru camera copilului ( patuturi, paturi transformabile, patuturi pliabile, etc), lenjerii si seturi de pat, baldachine etc.

Click AICI pentru intreaga oferta camerabebelusului!

Daca cel mic iubeste jocurile puzzle, atunci gasesti pe welovepuzzle.ro discount-uri intre 20-50% la puzzle-uri pentru orice varsta, inclusiv pentru adulti.

Evertoys a venit cu ideea geniala de abonament pentru carti si jucarii. Daca cel mic se plictiseste repede de jucarii, acum ai ocazia de a-i oferi diversitate si posibilitatea de a se bucura de orice joc/jucarie preferata, fara sa cheltui o avere, ci din contra.

De Black Friday evertoys ofera discount de 30% la abonamente.

Click AICI pentru mai multe detalii si comanda!

Acceseaza si:

Lista magazinelor online cu reduceri Black Friday 2023 in Romania

Black Friday: Reduceri masive la geci de iarna pentru copii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.