404 Not Found


nginx
Noile tulpini de COVID-19 ar putea cauza un rezultat NEGATIV al testului – Pauza La Birou

Administrația pentru Alimente și Medicamente trage un semnal de alarmă privitor la testarea noilor tulpini de coronavirus.

Noile tulpini ale virusului Sars-CoV-2, inclusiv cel detectat pentru prima dată în Marea Britanie, ar putea duce la rezultate negative false ale testului pentru COVID-19, a declarat Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente.

Potrivit Reuters, agenția a alertat personalul laboratorului clinic și furnizorii de servicii medicale cu privire la posibilele rezultate negative false ale oricărui test molecular și le-a cerut să ia în considerare astfel de rezultate în combinație cu observații clinice și să repete testarea cu un alt test dacă există suspiciuni de COVID-19. Cu toate acestea, FDA a declarat că riscul ca aceste mutații să aibă impact asupra preciziei generale a testării este scăzut.

FDA a declarat faptul că analiza sa a constatat că efectuarea a trei teste, care au primit autorizație de utilizare de urgență, au fost afectate de variantele genetice ale coronavirusului, dar a menționat că impactul nu pare a fi semnificativ, potrivit TheGuardian.

Sursa: dcnews.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.