Bransylvania este prima colecție de 11.000 de NFT-uri unice, înregistrate pe blockchainul Elrond și lansate de Distileriile BRAN, primul brand românesc de băuturi alcoolice și singura distilerie din lume, care își digitalizează portofoliul de produse în jetoane non-fungibile. Colecția poate fi deja mintată, pe https://distileriilebran.ro/nft.

Ce înseamnă Bransylvania NFTs?
BRANSYLVANIA NFTs înseamnă înțelepciune, experiență și tradiție, din inima Transilvaniei. Aurul strămoșilor – pălinca distilată din generație în generație de Familia BRAN, topit în comori-unicat și lăsate celor ce își doresc să își îmbogățească spiritul tradițional românesc în Metaverse. Create în colaborare cu artistul Elvis Silistra, seria de obiecte digitale reprezintă o colecție inspirată din arta distilării, după rețeta familiei BRAN și misticismul pădurilor transilvănene, înzestrate cu puteri supranaturale.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 pași simpli:

Pasul 1: Descarci și instalezi aplicația Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumperi sau depui minim 1 EGLD. Poți folosi aplicația Maiar sau poți transfera suma dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apeși butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectezi portofelul, semnezi tranzacția și gata!
Odată ce mintezi/cumperi un BRANSYLVANIA NFT, îl poți găsi direct în aplicația Maiar,
secțiunea Profilul meu/NFT-urile mele.

BRANSYLVANIA NFTs este o călătorie a spiritelor tari din întreaga lume, conectate  la cea mai înaltă frecvență. Cu fiecare membru care se alătură, pulsaţiile inimii devin şi mai puternice, iar energia coagulată perpetuă moștenirea bunului tradițional românesc, peste mări și țări.

NFT-uri de colecție, cu beneficii pe viață!

Cele 11.000 de avatare unice poartă chipul și asemănarea sticlelor de colecție BRAN care mixează, în trendurile actuale, tradiția cazanelor de cupru, aducând plusvaloare comunității spiritelor tari, respectiv fanilor / clienților brandului. Costul unui BRANSYLVANIA NFT este de 1 EGLD, iar valoarea acestuia va crește concomitent cu dezvoltarea brandului BRAN și automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franța, Italia) America și Canada – cu discuții avansate și pentru piața asiatică. Desigur, valoarea BRANSYLVANIA NFTs este condusă și de creșterea continuă a rețelei Elrond, acțiunile digitale devenid tot mai rare odată cu trecerea timpului.

De ce aș cumpăra un BRANSYLVANIA NFT?
Croazieră pe Celebrity Cruises în Bahamas și 25% discount pe viață în Bran Shop.

Distileriile Bran este singura distilerie din Estul Europei prezentă pe cea mai exclusivistă navă de croazieră din lume, Celebrity Cruises. Odată achiziționat un BRANSYLVANIA NFT, acesta poate fi păstrat  în portofelul Maiar sau vândut pe marketplace-uri, proprietarii deblocând o  multitudine de avantaje, pe care echipa Distileriile Bran le oferă:

  •   primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual cu tematică BRANSYLVANIA NFTs – model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile Bran.
  •   fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro 
  •   aleatoriu, vor fi aleși câte 2 ambasadori, pentru fiecare festival partener, la care BRAN este prezent.
  •   7 dintre deținători vor beneficia de o croazieră în Bahamas pe Celebrity Cruises și o vizită de 2 zile la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența worldwide.
  •   beneficii, reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

BRANSYLVANIA NFTs reprezintă un mijloc grozav de a intra în lumea artei digitale și de a deveni unul dintre cei 11.000 de pasionați, care iau parte la dezvoltarea unui brand tradițional românesc, cu impact real asupra circuitului turistic,  la nivel mondial.

Susține o cazuă nobilă!
Universul digital își fructifică rezultatele și dincolo de lumea virtuală. Pe lângă  investiția propriu zisă în proiectele brandului Distileriile Bran worldwide, parte din veniturile obținute în urma achiziționării de BRANSYLVANIA NFTs se vor duce spre Fundația Metropolis, pentru campania Spitale Publice Din Bani Privați – proiect partener.

Cine este brandul Distileriile Bran?

Distileriile BRAN este singura distilerie tradițională atestată și acreditată cu 7 produse de FDA (Food & Drug Administration), medaliată cu aur pentru gustul autentic al caisatei și pălincii de prune, cu argint pentru gustul inconfundanbil al pălincii de gutui – în cadrul Concours Mondial de Bruxelles – competiția mondială a băuturilor, precum și decorată cu Distincția Marcă de Aur a României, pentru tradiție și calitate în producerea băuturilor alcoolice natural distilate.

Avatarele BRANSYLVANIA NFTs sunt reprezentarea digitală a lichiorurilor și distilatelor naturale BRAN –  Produse Tradiționale Românești, atestate de Ministerul Agriculturii, cu Indicație Geografică Protejată.

Evoluția BRANSYLVANIA NFTs poate fi urmărită și pe pagina de Twitter:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.