404 Not Found


nginx
Machiajul ideal care-ti complimenteaza culoarea ochilor – Pauza La Birou

Exista o multitudine de surse de inspiratie care ne pot ajuta in realizarea unui machiaj spectaculos, dar pentru ca acesta sa capete un accent personalizat si sa ne puna in valoare frumusetea naturala, putem alege din paleta de culori, cele care ne evidentiaza ochii.

Trucuri pentru ochi albastri

Cu totii suntem de acord ca, ochii albastri sunt considerati cei mai frumosi si mai atractivi. Daca esti posesoarea unor ochi albastri, flateaza-i cu un make up tip smokey eyes, cu nuante de rose, auriu, maroniu, caramiziu, nuante perfecte pentru make up de zi.

Trucuri pentru ochi verzi

Ochii verzi pot fi pusi in valoare de nuante de violet. Opteaza si pentru un eyeliner violet, pentru o privire dramatica. Trebuie sa stii ca nuantele calde de auriu si bronz sunt fantastice pentru accentuarea ochilor verzi.

Trucuri pentru ochi caprui

Din punct de vedere cromatic, ochii caprui nu au o culoare opusa, de aceea paleta de culori, ce-i pot evidentia este mult mai mare. Pentru ochii de un caprui intens, nuantele potrivite sunt cele de gri intens/negru, verde army etc, iar pentru cei de un caprui mai putin intens, nuantele de violet, verde si bronz.

Sa nu uitam de aplicarea unei mascara de buna calitate, pentru a oferi genelor tale mai mult volum si lungime.
Adauga iluminator in colturile interioare, ale ochilor, si pe linia de sub sprancene, aspect ce va crea aparenta de ochi mai mari.

Cateva exemple unde poti gasi cele mai spectaculoase palete de make-up:

notino.ro

marionnaud.ro

produsecosmetice.ro

1001cosmetice.ro

hnicosmetice.ro

coltuldemakeup.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.