Atac terorist în Viena! Presa austriacă: cel puțin 10 morți

0
835

Un incident armat a avut loc, luni seară, în centrul oraşului Viena, unde au fost mobilizaţi numeroşi agenţi ai forţelor de ordine. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

Update 23,30: Radu Tudor a anunțat că, potrivit jurnaliștilor austrieci, ar fi vorba de mai mult de 10 morți în cazul atacului de la Viena. Mai mult decât atât, trei polițiști au fost împușcați, dintre care unul a decedat.

Aceleași surse spun că ar fi vorba de un comando de 7-10 teroriști islamici care au vizat obiective evreiești din Viena.

Update 23,20: Un agent de poliţie a fost ucis în atacul armat din centrul Vienei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate austriece, crie Mediafax. De asemenea, unul dintre autorii atacului armat a fost arestat.

Update 23,12: Sursele spun că ar fi vorba de mai mulți atacatori. Unul dintre aceștia a fost ucis imediat după ce a tras asupra unui polițist. Omul legii a fost grav rănit.

Update 23,00: Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, mai multe persoane au fost omorâte în atacuri armate comise în zone din Viena, inclusiv într-un hotel. De asemenea, mai multe persoane au fost luate ostatice într-un restaurant.

Din primele informații, se pare că este vorba despre un asalt cu un pistol mitralieră asupra unei sinagogi din Viena.

În timpul atacului, cel puțin o persoană a decedat si xistă indicii că autorii au fost atacatori islamiști. Unul dintre presupuşii autori ai atacului a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, iar altul este căutat activ.

“Au avut loc schimburi de focuri în centrul Vienei. Mai multe persoane au fost rănite. Numeroase echipaje ale forţelor de ordine au intervenit. În momentul de faţă, are loc o vastă operaţiune de securitate”, a comunicat Poliţia din Viena, prin Twitter. Autorităţile încearcă să afle motivul atacului.

Radu Tudor a prezentat, în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire, imagini în premieră cu unul dintre teroriști în plină acțiune.

De asemenea, apar și primele imagini cu un polițist împușcat în timpul acținii de urmărire care nu pot fi difuzate deoarece au un puternic impact emoțional.

Alec_Stocks_RO

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.